Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων

Πληροφορίες για το ναό
 

Διεύθυνση/θέση:

Αχαρνών και Μητροπόλεως Άνω Λιόσια
13341

Εφημέριοι:

Αρχιμανδρίτης Τίτος Χρίστου (πρόεδρος Εκκλ. Συμβουλίου)
Σταυροφόρος οικονόμος Παναγιώτης Μυλωνάκης
Πρεσβύτερος Φανούριος Μπριλής (πρόεδρος φιλοπτώχου)

Τηλέφωνα:

Ιερού ναού: 210 24 72 113
Πνευματικού κέντρου: 210 24 72 946

Περιοδικές εκδόσεις του ναού:

Δείτε εδώ την «Πνευματική πολιτεία».

Φωτογραφίες Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων
https://photos.app.goo.gl/QjN2k5HkGmK9JSa5A

 

Javascript is required to view this map.

Τελευταία Νέα

Εσπερινός Αγίου Λουκά του ιατρού

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως, του ιατρού, τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός της μνήμης του Αγίου, στις 10 Ιουνίου 2021.

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Αγ. Κωνσταντίνο Άνω Λιοσίων

Δείτε φωτογραφικό αφιέρωμα από την πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, την 21η Μαΐου 2021.

Μεγάλη Τετάρτη βράδυ στα Άνω Λιόσια

Στην ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων τέλεσε το Ιερό Ευχέλαιο και την Ακολουθία του Όρθρου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, τη Μεγάλη Τετάρτη, 28/4/2021.

Αγρυπνία στον Αγ. Κωνσταντίνο Άνω Λιοσίων

Ιερά αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων επί τη εορτή της Παναγίας της Γοργοεπηκόου.

Εορτή του Σταυρού στα Άνω Λιόσια

Πρόγραμμα Πανηγύρεως Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων

Παρακλήσεις Δεκαπενταυγούστου στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Η ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος στην Υπεραγία Θεοτόκο θα τελείται κατά την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου 2020, στην ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Η καθαρή καρδιά αναγνωρίζει τη δύναμη του Θεού

Στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020.

Πανήγυρις Αγίου Λουκά του Ιατρού

Δείτε το πρόγραμμα της πανηγύρεως του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, στα Άνω Λιόσια.

Η πανήγυρις των Αγ. Κων/νου & Ελένης Άνω Λιοσίων

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Πανήγυρις Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων

Πρόγραμμα Πανηγύρεως για τον εορτασμό των πολιούχων των Άνω Λιοσίων, Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, των Βασιλέων & Ισαποστόλων, στον ομώνυμο Μητροπολιτικό ναό.

Ακολουθίες χαιρετισμών στην ενορία Αγ. Κων/νου Άνω Λιοσίων

Τρεις ακολουθίες των χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο θα τελούνται στην ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Ομιλία λαογράφου Αικ. Πολυμέρου-Καμηλάκη στο «μεταξύ ενηλίκων»

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00 φιλοξενούμε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων (δράση Μεταξύ Ενηλίκων) την Ακαδημαϊκό λαογράφο Αικ. Πολυμέρου-Καμηλάκη.

Ομιλία π. Θεοδώρου Παπαγιάννη στο «Μεταξύ ενηλίκων»

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:30 φιλοξενούμε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων (δράση Μεταξύ Ενηλίκων) τον π. Θεόδωρο Παπαγιάννη, εφημέριο στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής (Ίλιον).

Ομιλία π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου στο «Μεταξύ ενηλίκων»

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00, στον Ι.Ν.

Πρόγραμμα ακολουθιών Δωδεκαημέρου Ι.Ν. Αγ. Κων/νου Άνω Λιοσίων

Δείτε το πρόγραμμα ακολουθιών για το άγιο δωδεκαήμερο 2019-2020, στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Αγ. Κωνσταντίνου Άνω Λιοσίων

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 σας καλούμε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών.

Αγρυπνία Αγ. Σπυρίδωνος στον Αγ. Κωνσταντίνο Άνω Λιοσίων

Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος θα τελεστεί την Τετάρτη 11.12.2019 και ώρα 20:30 στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων.

Εορτή κοιμητηριακού ναού Άνω Λιοσίων

Ακολουθεί το πρόγραμμα ακολουθιών του Ιερού Κοιμητηριακού Παρεκκλησίου Αγίου Νικολάου, στο Παλαιό Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων, κατά την πανήγυρη της 6ης Δεκεμβρίου 2019.

Αγρυπνία Αγ. Ιακώβου Τσαλίκη στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Iερά αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Ιακώβου του «Με Συγχωρείτε» θα τελεστεί την Πέμπτη 21.11.2019 και ώρα 21:00 στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων.

Ομιλία «Τα δωμάτια ενός online σπιτικού» στο «Μεταξύ Ενηλίκων»

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00, στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων, θα έχουμε την ευκαιρία να αγγίξουμε ένα θέμα που επίμονα προβληματίζει, γίνεται αφορμή έντονων ενδοοικογενειακών συγκρούσεων, συχνά οδηγεί σε απόγνωση τόσο τους γονείς όσο και τα παιδιά.

Αγρυπνία Ταξιαρχών στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Σύναξης των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ θα τελεστεί την Πέμπτη 7.11.2019 και ώρα 20:30 στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Πρόγραμμα ακολουθιών Νοεμβρίου 2019 Αγ. Κων/νου Άνω Λιοσίων

Δείτε το πρόγραμμα ακολουθιών για το μήνα Νοέμβριο 2019, στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων και το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως.

Θεία Λειτουργία Αγ. Ιακώβου στον Αγ. Κωνσταντίνο Άνω Λιοσίων

Αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, στις 19:00, στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

«Μια ματιά στους εφήβους του σήμερα», στο «Μεταξύ ενηλίκων»

Την Κυριακή 13.10.2019 και ώρα 18:30, στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων ανοίγει αυλαία η δράση πολιτισμού και πνευματικής οικοδομής των ενηλίκων ενοριτών μας.

Παρακλήσεις στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό

Ιερά Παράκληση στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, Επίσκοπο Συμφερουπόλεως της Κριμαίας τελείται κάθε Τετάρτη και ώρα 17:00 στον ομώνυμο ναό, στα Άνω Λιόσια.

Αγιασμός ενοριακών δράσεων & έναρξη κατηχητικών στον Αγ. Κων/νο

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 θα τελέσουμε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων τον Αγιασμό των ενοριακών δράσεων.

Αγρυπνία Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στον Άγ. Λουκά Άνω Λιοσίων

Ιερά Αγρυπνία, επί τη συνάξει της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης, θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίου Λουκά του Ιατρού, στα Άνω Λιόσια, τη Δευτέρα 23.09.2019 και ώρα 20:30.

Κυριακή μετά την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων λειτούργησε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, κ. Αθηναγόρας.

Πρόγραμμα παρακλήσεων στη Θεοτόκο στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Δύο ακολουθίες ιεράς παράκλησης προς την Υπεραγία Θεοτόκο θα πραγματοποιούνται στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης και το Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά Άνω Λιοσίων, ενώ καθημερινή θα είναι η τέλεση της Θείας Λειτουργίας.

Πανήγυρις Αγ. Λουκά του ιατρού

Απευθύνουμε πρόσκληση για τη συμμετοχή σας στις λειτουργικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Λουκά επισκόπου Συμφερουπόλεως, στα Άνω Λιόσια.

Ιστορικό αφιέρωμα στην άλωση της Πόλης

Η γιορτή λήξης των κατηχητικών γίνεται ημέρα μνήμης.

Παράκληση στη Θεοτόκο για τους μαθητές στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Παράκληση στην Παναγία μας για στήριξη πνευματική σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς θα τελεστεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 στις 7μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Πάνδημη πανήγυρις Αγ. Κων/νου & Ελένης Α. Λιοσίων

Με περισσή λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη των Αγίων θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, στον ομώνυμο Ιερό Ναό των Άνω Λιοσίων.

Ο Μητροπολίτης Ιλίου στον Αγ. Κωνσταντίνο Άνω Λιοσίων

Στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων θα χοροστατήσει το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, 24/4/2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας.

Ο Μητροπολίτης Μπραζαβίλ στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Στην ακολουθία των Δ' Χαιρετισμών της Θεοτόκου, στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων.

Παράκληση στον Αγ. Λουκά τον ιατρό κάθε Πέμπτη

Παράκληση στον Άγιο Λουκά τον ιατρό θα τελείται κάθε Πέμπτη στις 5 μ.μ., στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου, στα Άνω Λιόσια.

Ομιλία π. Κυρίλλου Γρηγοριάτη στην Αγ. Βαρβάρα Ιλίου

Οι ενορίες του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου, της Αγίας Βαρβάρας Ιλίου και των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων διοργανώνουν από κοινού μία εκδήλωση για την ιεραποστολή, με έναν ιδιαίτερο και σπουδαίο προσκεκλημένο ομιλητή.

Πρόγραμμα ακολουθιών Μ. Τεσσαρακοστής

Δείτε το πρόγραμμα ακολουθιών κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής 2019, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων και στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του ιατρού.

«Παιδιά on-line γονείς σε απόγνωση», ομιλία στο Μεταξύ Ενηλίκων

Η ενορία του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων (δράση ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) συναντά την Παρασκευή 01.03.2019 και ώρα 19:00 το νεοσύστατο κι ελπιδοφόρο κύκλο ομιλιών / συζητήσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων.

«Ηλικία και πνευματική ωρίμανση κατά τους Ιερούς Κανόνες» στο Μεταξύ Ενηλίκων

Την Κυριακή 24.02.2019 και ώρα 18:00 φιλοξενούμε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων (δράση ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) τον π. Νικόλαο Μαρκαντώνη, εφημέριο του Ιερού Ναού Τριών Ιεραρχών Πετραλώνων - Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ομιλία Μ. Ξηρουχάκη, ψυχολόγου, στο Μεταξύ Ενηλίκων

Την Κυριακή 17.02.2019 και ώρα 18:30 φιλοξενούμε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων (δράση ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) την κυρία Μαρία Ξηρουχάκη, Ψυχολόγο, συνεργάτιδα του ιδρύματος Διακονία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Παρουσίαση βιβλίου στην ενορία Αγ. Κων/νου Άνω Λιοσίων

Το Σάββατο 09.02.2019 και ώρα 20:00, στον πολυχώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων, η νέα συγγραφέας κα Κλόκουζα Δέσποινα υποδέχεται γονείς, δασκάλους και παιδιά με μια πρόταση βιβλίου γραμμένου τον καιρό της εφηβείας της.

«Κύπρος: Αγγλοκρατία - Τουρκική εισβολή», στο Μεταξύ Ενηλίκων

Την Κυριακή 20.01.2019 και ώρα 18:00 φιλοξενούμε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων (δράση ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) την Φιλόλογο - Ιστορικό κα Ευγενία Φιλντίση.

Ομιλία Επίλαρχου Βασ. Παπανικολάου στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Την Κυριακή 13.01.2019 και ώρα 18:00 εγκαινιάζουμε τη νέα χρονιά με μια ομιλία ιστορικού περιεχομένου.

Παιδιά και γονείς σε χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντάς μας αυτή την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων.

Ομιλία «Χριστιανός, ο άνθρωπος της χαράς» στο «Μεταξύ ενηλίκων»

Την Κυριακή 02.12.2018 και ώρα 18:00 φιλοξενούμε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων (δράση ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) τον π. Χαράλαμπο Γρηγοριάδη, εφημέριο στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Καλλιθέας.

«Άφρονος πλουσίου» στον Αγ. Κωνσταντίνο Άνω Λιοσίων

Την Κυριακή  18/11/2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Φωτεινά στιγμιότυπα από τις Ορθόδοξες κοινότητες της Μικράς Ασίας

Την Κυριακή 18.11.2018 και ώρα 18:00 φιλοξενούμε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων (δράση ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) την κα Αναστασία Αραμπατζή, εκπρόσωπο της Εταιρίας Μεσογειακού Πολιτισμού Ε.ΜΕ.ΠΟΛ. και συνεργάτιδα του Μητροπολίτη Πισιδίας & Εξάρχου Σίδης και Ατταλείας κ. Σωτηρίου Τράμπα.

«Η επικοινωνία των συζύγων», από τον π. Πολύκαρπο Μπόγρη

Την Κυριακή 11.11.2018 και ώρα 18:00 φιλοξενούμε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων (δράση ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) τον π. Πολύκαρπο Μπόγρη, έναν άνθρωπο που συχνά φιλοξενούμε και στο σπιτικό μας μέσα από τις ραδιοσυχνότητες του εκκλησιαστικού ραδιοφώνου.

«Μεταξύ ενηλίκων» για γνωριμία με την επιστήμη της λογοθεραπείας

Χριστός Ανέστη, η παρέα «Μεταξύ Ενηλίκων» ολοκληρώνει τα συναπαντήματά της για φέτος την ερχόμενη Κυριακή, 22.04.2018 και ώρα 18:30.

Στην ακολουθία του Νιπτήρος

Στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης του 2018.

Μεγαλειώδης και κατανυκτική λιτάνευση της Παναγίας

Με την αξιοθαύμαστη συμμετοχή χιλιάδων πιστών, τόσο στην πορεία, όσο και σε όλο το μήκος της διαδρομής, τελέστηκε η ετήσια λιτάνευση της Εφεστίου Εικόνος της Ι.Μ. Κλειστών από τη Μονή στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, στις 24 Μαρτίου 2018.

Αναγγελία λιτάνευσης θαυματουργού Εικόνος της Ι.Μ. Κλειστών

Η ετήσια λιτάνευση της Εφεστίου Εικόνος της Ι.Μ. Κλειστών προς τα Άνω Λιόσια και τον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018.

Ομιλία π. Αντωνίου Καλλιγέρη στη Σχολή Γονέων

Η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως συναντά στο δρόμο της μια προπαρασκευασμένη στην ακρόαση και στη συμμετοχή ενορία. Η ομιλία που θα γίνει στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων συνάδει με τη δράση ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

Ομιλία κου Γανωτή στο «Μεταξύ ενηλίκων»

Την Κυριακή 04.02.2018 και ώρα 18:00 συλλαλούμε με τον κο Κώστα Γανωτή, φιλόλογο, συγγραφέα, γνώριμο σε όλους εμάς μέσα από τις συχνότητες των εκκλησιαστικών ραδιοφώνων της χώρας.

«Απεξάρτηση από τα παιδιά μας» στο «Μεταξύ ενηλίκων»

Την Κυριακή 28.01.2018 και ώρα 18:00 ασχολούμαστε με τις δικές μας εξαρτήσεις, αυτές που μεγαλώνουν μαζί μας. Ναι για τα παιδιά μας μιλάμε.

Ασφαλές διαδίκτυο στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00 φιλοξενούμε στον Ι.Ν.

Ο π.Αναστάσιος Μπαστούνης στο «Μεταξύ Ενηλίκων»

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00 φιλοξενούμε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων τον π. Αναστάσιο Μπαστούνη, προϊστάμενο στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ιλίου.

Ομιλία κας Μελίτας Αντωνιάδου στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 φιλοξενούμε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων την κα Μελίτα Αντωνιάδου, συγγραφέα, εκδότρια (εκδ. ΔΟΡΚΑΣ) και ζωγράφο.

Ομιλία π. Χριστοδούλου Μπίθα στο «Μεταξύ ενηλίκων»

Άλλη μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία διοργανώνει η δράση «Μεταξύ ενηλίκων» του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου στο Μεταξύ ενηλίκων

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:30 φιλοξενούμε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων τον π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, εφημέριο στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου της οδού Αχαρνών.

Ομιλία για τον Αγ. Πορφύριο στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:30 φιλοξενούμε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων την κα Αθηνά Σιδέρη, πνευματικό παιδί του Αγίου Πορφυρίου.

Η Ύψωση του Τ. Σταυρού στα Άνω Λιόσια

Η πανήγυρις της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, όπως κάθε χρόνο.

Πανήγυρις Αγ. Λουκά του ιατρού στα Άνω Λιόσια

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις λατρευτικές εκδηλώσεις του παρεκκλησίου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του αφιερωμένου στον Άγιο Λουκά Αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως Κριμαίας τον Ιατρό, στις 10 και 11 Ιουνίου 2017.

Ο εορτασμός των ισαποστόλων στα Άνω Λιόσια

Με την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, λειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρου, ολοκληρώθηκε η πανήγυρις των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Πανήγυρις Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαΐου 2017.

Η Μ. Δευτέρα στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Στην ακολουθία του Νυμφίου, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας 10 Απριλίου 2017, στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως Αιγύπτου κ. Θεόδωρος.

Η λιτάνευση της Θεοτόκου από την Ι.Μ. Κλειστών στα Άνω Λιόσια

Για άλλη μία χρονιά, πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της εφεστίου Ιεράς Εικόνας της Ι.Μ. Κλειστών, της Υπεραγίας Θεοτόκου της «Ελεούσας».

Πρόγραμμα λιτάνευσης εικόνας της Μονής Κλειστών στα Ά.Λιόσια

Όπως κάθε Σαββατοκύριακο της Ε' εβδομάδας των Νηστειών, οι κάτοικοι των Άνω Λιοσίων θα υποδεχθούν την εικόνα της Θεοτόκου «της Ελεούσας» της Ιεράς Μονής Κλειστών Φυλής.

Φωτογραφίες από τους Γ' Χαιρετισμούς στα Άνω Λιόσια

Στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας κατά την ακολουθία των Γ' Χαιρετισμών στη Θεοτόκο.

«Πετάμε ψηλά» στον Αγ. Κωνσταντίνο Άνω Λιοσίων

Η εκκλησία πανδοχεύει τους ανθρώπους σε στέγη δίχως κεραμίδια. Με θέα ουρανό λοιπόν, κι αεράκι Θεϊκό γλεντάμε με γλέντι ατόφιο, τροφή για την ψυχή και το σώμα.

Ομιλία κας Σοφίας Χατζή στο «Μεταξύ ενηλίκων» στα Άνω Λιόσια

Την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 φιλοξενούμε στο «ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ» την κα Σοφία Χατζή, συγγραφέα, μεταφράστρια, παλαιότερα παιδαγωγό στην ορθόδοξη ιεραποστολή του Κολουέζι (Κονγκό) και ραδιοφωνική παραγωγό στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Ομιλία Ηλία Λιαμή με «δυο στάλες κουράγιο για γονείς και συντρόφους»

«Αυτός είναι λοιπόν ο νέος ορισμός του ήρωα: ο καθημερινός αγωνιστής που κάθε στιγμή δίνει με το λόγο και την πράξη σημάδια ανθρωπιάς ενάντια σε όσα απάνθρωπα και ντροπιαστικά έχουν αποδεχτεί οι άνθρωποι ως φυσιολογικά και μοιραία...

Μεταξύ ενηλίκων: Μέτρα ασφαλείας στην καθημερινή μας ζωή

Με ένα πολύ ενδιαφέρον και πρακτικό θέμα συνεχίζεται ο κύκλος ομιλιών «Μεταξύ ενηλίκων», στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Φωτογραφίες από τη Νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Αγ. Λουκά Άνω Λιοσίων

Νυχτερινή Θεία Λειτουργία τελέστηκε στο παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του ιατρού Άνω Λιοσίων, το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου 2016.

Ποδοσφαιρική ομάδα στον Αγ. Κωνσταντίνο Άνω Λιοσίων

Ομάδα ποδοσφαίρου με τακτικές προπονήσεις και σκοπούς που υπερβαίνουν τη συμμετοχή της ενορίας στο Μητροπολιτικό, διενοριακό πρωτάθλημα συγκροτεί η ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

«Μεταξύ ενηλίκων» για 3η χρονιά στα Άνω Λιόσια

Το «Μεταξύ ενηλίκων» ενηλικιώνεται μαζί μας. Για 3η χρονιά φέτος η ενορία Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων φιλοξενεί τις οικογένειές μας στο χώρο του ναού και στο πνευματικό κέντρο.

Keep calm και έλα στον Αγ. Κωνσταντίνο!

Οι κατηχητικές συνάξεις (παιδιά Δημοτικού) και οι νεανικές συντροφιές (νέοι Γυμνασίου-Λυκείου) του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων ξεκινούν το φετινό τους ταξίδι από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016.

Ιδανικά έκλεισε ο φετινός κύκλος του «Μεταξύ ενηλίκων» στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Με τον άνθρωπο που ευλογεί όλες αυτές τις ποιμαντικές προσπάθειες έκλεισε τον κύκλο της η ιδιαιτέρως σημαντική (και αθόρυβη!) προσπάθεια που γίνεται στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Πρόγραμμα πανηγύρεως Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων

Σας προσκαλούμε στην ετήσια πανήγυρη του ναού μας, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

«Φωταψίες της Ουράνιας Βασιλείας», έκθεση στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας στο Πνευματικό του Κέντρο με γενικό τίτλο «Φωταψίες της Ουράνιας Βασιλείας».

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου στο «Μεταξύ ενηλίκων» του Αγ. Κων/νου Άνω Λιοσίων

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, ώρα 19:00 το «Μεταξύ Ενηλίκων» ολοκληρώνει τη φετινή του πορεία με ομιλητή τον άνθρωπο που ευλογεί κάθε ενοριακή δράση της τοπικής μας εκκλησίας.

Ποτάμι πίστης και ελπίδας

Ένα χαρούμενο ποτάμι πίστης στο Θεό και ελπίδας στη Θεοτόκο κατέφθασε στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου 2016.

Αναγγελία της ετήσιας μεγάλης λιτανείας της Θεοτόκου

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 προγραμματίζεται η ετήσια λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Θεοτόκου από την Ι. Μονή Κλειστών, στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Ομιλία π. Βασιλείου Χριστοδούλου στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, ώρα 18:00 θα φιλοξενήσουμε στην ενορία μας τον π. Βασίλειο Χριστοδούλου, Θεολόγο και Συγγραφέα, Διευθυντή του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και υπεύθυνο νεότητος του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως Καλλιθέας.

Μεταξύ ενηλίκων: Ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Η δράση «Μεταξύ ενηλίκων» του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων διάγει ήδη τον δεύτερο χρόνο της και προγραμματίζει την επόμενη ομιλία:

Στον σύλλογο «η Γρίζα»...

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού «η Γρίζα» στα Άνω Λιόσια έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας.

Οι κατηχητικές και νεανικές συνάξεις του Αγ. Κων/νου Άνω Λιοσίων

«Η καρδιά μας ψηλώνει μαζί σου» και «Μέτρο σου ο Ουρανός» είναι τα δύο κεντρικά συνθήματα που προσκαλούν τα παιδιά και τους νέους στις κατηχητικές και νεανικές συνάξεις του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Η ομάδα έκφρασης «συν-χορώ» αρχίζει και πάλι τις συναντήσεις της

Έχοντας ήδη αρκετά χρόνια σημαντικής παρουσίας στα ενοριακά και μητροπολιτικά δρώμενα, η ομάδα έκφρασης «συν-χορώ» του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων αρχίζει κι εφέτος της συναντήσεις της.

Πανήγυρις του Τιμίου Σταυρού στα Άνω Λιόσια

Με τη χοροστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρου στον Εσπερινό τελέστηκε η πανήγυρη της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στα Άνω Λιόσια.

Διασκεδαστική εορτή των κατηχητικών συνάξεων του Αγ. Κων/νου Ά. Λιοσίων

Το βίωμα της προσωπικής συνάντησης με τον Ιησού Χριστό γεύθηκαν με μοναδικό τρόπο τα δεκάδες νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια που πλαισιώνουν συστηματικά τα Κατηχητικά Σχολεία του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Γιορτή λήξης του προγράμματος «Δράσεις υπέρ του παιδιού και της οικογένειας Ρομά»

Με καλοκαιρινή διάθεση γιόρτασαν στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα της Ι. Μ. Ιλίου.

Εκδρομή λήξης της σχολής γονέων του Αγ. Κων/νου Άνω Λιοσίων

Με πολύ μεράκι και αγάπη δημιουργήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο Άνω Λιοσίων μία παρέα γονέων, πρόθυμη να συζητήσει θέματα που αφορούν τη συζυγία αλλά και την διαπαιδαγώγιση των τέκνων της οικογένειας.

Πανήγυρις Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων

Με τη συμμετοχή των τοπικών αρχόντων και πλήθους κατοίκων των Άνω Λιοσίων τελέστηκε η πανήγυρις των πολιούχων Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης.

Λιτάνευση της Παναγίας στα Άνω Λιόσια

«Μύρισε Πάσχα» στα Άνω Λιόσια, μια και η λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας για 2,5 ώρες είναι ανέκαθεν το «ξεκίνημα» της πορείας των πιστών της περιοχής προς τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Αγ. Κωνσταντίνο Άνω Λιοσίων

Η παραδοσιακά πλούσια χριστουγεννιάτικη γιορτή από τις κατηχητικές συνάξεις του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Διαγωνισμός ταινίας μικρού μήκους στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

«Κοίταξε δίπλα σου!», προτείνει ο διαγωνισμός ταινιών μικρού μήκους που διοργανώνουν οι νεανικές συντροφιές του Αγ. Κων/νου Άνω Λιοσίων.

Οι δραστηριότητες του Αγ. Κων/νου Άνω Λιοσίων

Μια παράδοση δεκαετιών συνεχίζεται στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Εθελοντική αιμοδοσία στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνεται στις 21/9/2014 στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, σε συνεργασία με το κέντρο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου παίδων Αθηνών.

Τελετή λήξης του προγράμματος για την οικογένεια Ρομά

Στην αίθουσα του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος «Δράσεις υπέρ του παιδιού και της οικογένειας ΡΟΜΑ».

Ο Αγ. Λουκάς συγκέντρωσε πάλι τους προσκυνητές του

Για όγδοη συνεχή χρονιά, το παρεκκλήσιο του Αγ. Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του ιατρού γιόρτασε τη μνήμη του Αγίου του.

Εκδρομή λήξης για τις συνάξεις του Αγ. Κων/νου Άνω Λιοσίων

Με μία εκδρομή στην κοντινή Ι.Μ. Γενεσίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας ολοκληρώθηκαν οι κατηχητικές συνάξεις και οι νεανικές συντροφιές του Ι.Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Έγινε η μεγάλη λιτανεία της Θεοτόκου στα Άνω Λιόσια

Οι πιστοί κάτοικοι των Άνω Λιοσίων συμμετείχαν κι εφέτος στην μεγάλη λιτανεία, παρά τις συνεχείς αλλαγές του προγράμματος που υπήρξαν.

Υποδοχή τ. λειψάνου Αγ. Νικολάου του εν Βουνένοις στα Άνω Λιόσια

Την Παρασκευή της Δ' Εβδομάδος των νηστειών (28/3/2014), έγινε η υποδοχή των τιμίων λειψάνων στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Υποδοχή τ. λειψάνου Αγ. Νικολάου του εν Βουνένοις στα Άνω Λιόσια

Η υποδοχή θα συνδυαστεί με την ακολουθία των Δ' Χαιρετισμών και τα λείψανα θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Χειροτονία πρεσβυτέρου

Χειροτονία πρεσβυτέρου έγινε στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου την Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Ζ' Οικουμενικής συνόδου.

Αλλαγή προϊσταμένου του Εκκλ. Συμβουλίου του Μητροπολιτικού ναού

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 έγινε η αλλαγή του προϊσταμένου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου, ο οποίος είναι ο Μητροπολιτικός ναός της Μητροπόλεώς μας.

Πανήγυρις Αγίου Λουκά Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως του ιατρού

Χρόνο με το χρόνο γίνεται βαθύτερη συνείδηση ότι ο Άγιος Λουκάς ο ιατρός είναι άλλος ένας προστάτης της πόλεως των Άνω Λιοσίων.

Λαμπρός εορτασμός της μνήμης των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Από κάθε άποψη ο φετεινός εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια ήταν αξιοσημείωτος.

Μεγάλη συμμετοχή σχολείων στην Έκθεση

Η συμμετοχή των σχολείων στην έκθεση «βασιλεύς εκ Βασιλέως, ευσεβής εξ ευσεβούς» που διοργανώνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 1700 χρόνια από το διάταγμα των Μεδιολάνων είναι πολύ μεγάλη.

Εγκαίνια της έκθεσης «βασιλεύς εκ Βασιλέως, ευσεβής εξ ευσεβούς»

Ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας τέλεσε τα εγκαίνια της έκθεσης που αφορά τη ζωή και το έργο του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης.

Υποδοχή του Τιμίου Ξύλου και των λειψάνων των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Τα «Κωνσταντίνεια» ξεκίνησαν με την υποδοχή σπουδαίων θησαυρών της Χριστιανοσύνης.

Κωνσταντίνεια

Μεγάλες και σπουδαίες 8-ήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη των ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης για τα 1700 χρόνια από την υπογραφή του διατάγματος των Μεδιολάνων.

Πάνδημη κινητοποίηση και ιδιαίτερη λαμπρότητα στη λιτανεία της εικόνας της Θεοτόκου

Από πολλές πλευρές ιδιαίτερη ήταν η φετινή λιτάνευση της εικόνας της Θεοτόκου που ξεκίνησε από την Ι. Μονή Κλειστών και κατέληξε στον Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Γλέντι της Τυρινής στα Άνω Λιόσια

Παραδοσιακό αρβανίτικο - και όχι μόνο! - γλέντι έστησε για την Κυριακή της Τυρινής η ενοριακή κοινότητα του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Οι πρεσβυτέρες ανταμώνουν και γιορτάζουν!

Αυτή την Κυριακή το μεσημέρι οι πρεσβύτεροι ήταν στο σπίτι με τα παιδιά και στο ναό βρίσκονταν οι πρεσβυτέρες!

Εικόνα και ήχος από τη συναυλία της Σχολής Βυζ. Μουσικής

Δείτε το πλήρες βίντεο από τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής

Μεγάλη επιτυχία στη βραδιά επικοινωνίας στελεχών νεανικού έργου

Το πνευματικό κέντρο γέμισε από χαμόγελα. Αλλά ταυτόχρονα από μυαλά λαμπερά και ζήλο αποστολικό!

Θεατρική παράσταση στον Άγιο Κωνσταντίνο Άνω Λιοσίων

Η γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά όλων των ηλικιών του Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων ήταν για άλλη μία φορά ξεχωριστή.

Χριστουγεννιάτικη συναυλία Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συναυλία της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου.

«Ανατολή ανατολών», συναυλία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Η δεύτερη συναυλία της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής.

Νέες δραστηριότητες στα Άνω Λιόσια

Ξεκινάει αυτή την Κυριακή 4/11/2012 στην ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων το «Εργαστήρι Θεατρικού Παραδοσιακού Παιχνιδιού».

Αγιασμός «Συν-χορώ»

Αγιασμό τέλεσε η ομάδα καλλιτεχνικής έκφρασης «Συν-χορώ», του Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Θεατρική παράσταση από τους νέους των Άνω Λιοσίων

Θεατρική παράσταση παρουσίασε η Καλλιτεχνική Ομάδα Έκφρασης «Συν-χορώ» του Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Εορταστικές εκδηλώσεις για την εορτή του Τιμίου Σταυρού

Στα πλαίσια του εορτασμού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και της τοπικής πανηγύρεως που παραδοσιακά βιώνει ο τό&p

Πανήγυρις Παρεκκλησίου Αγίου Λουκά του ιατρού

Με μεγάλη λαμπρότητα και πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή αλλά και ολόκληρη την Αττική έγινε και εφέτος ο εορτασμός της μνήμης του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του ιατρού

Συναυλία Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής 2012

Η Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως πραγματοποίησε συναυλία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012.