Αγίου Σώζοντος Καταυλισμού ΚΑΠΩΤΑ Αχαρνών

Πληροφορίες για το ναό
 

Διεύθυνση/θέση:

Εφημέριος:

Πρεσβύτερος Ηλίας Ζωγράφος (προϊστάμενος, πρόεδρος φιλοπτώχου)

Javascript is required to view this map.

Τελευταία Νέα

Πανήγυρις Αγ. Σώζοντος

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σώζοντος, εντός του οικισμού Καποτά του Δήμου Αχαρνών, χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Πανήγυρις Αγ. Σώζοντος Αχαρνών

Πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Μάρτυρος Σώζοντος, το οποίο βρίσκεται εντός του οικισμού ΚΑΠΟΤΑ, στις 7 Σεπτεμβρίου 2019.

Με επισημότητα η εορτή του Αγ. Σώζοντος

Δεκαεννέα ολόκληρα χρόνια μετά το σεισμό της 7ης Σεπτεμβρίου 1999 και τη δημιουργία του καταυλισμού Καποτά, τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός της μνήμης του Αγίου Σώζοντος στον ναό που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες των κατοίκων του καταυλισμού.

Πανήγυρις Αγ. Σώζοντος Αχαρνών

Μέ αἰσθήματα ἀγάπης καί ἐκτιμήσεως σᾶς προσκαλοῦμε νά παρευρεθεῖτε καί συνεορτάσετε στήν Ἐφετεινή Ἱερά Πανήγυρη τοῦ Ἱεροῦ Παρεκκλησίου μας πού θά τελεσθεῖ κατά τό διήμερο 6 καί 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα!

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τραγούδησαν ενώπιον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου δεκάδες παιδιά από τις κατηχητικές συνάξεις πολλών ενοριών της Μητροπόλεως, λίγες ημέρες μετά την έναρξη της νέας χρονιάς.

Πανήγυρις Αγ. Σώζοντος Αχαρνών

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Σώζοντος, ο οποίος βρίσκεται εντός του καταυλισμού σεισμοπλήκτων Καποτά, στις Αχαρνές.

Από την Αρχιερατική Λειτουργία στον Άγ. Σώζοντα Αχαρνών

Στον Ιερό Ναό Αγίου Σώζοντος Αχαρνών, που βρίσκεται στο χώρο του πρώην καταυλισμού σεισμοπλήκτων, βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο οποίος τέλεσε την Θεία Λειτουργία, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017.

Κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο από παιδιά των Αχαρνών

Με τη συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και των δασκάλων τους, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής του καταυλισμού του Στρατοπέδου ΚΑΠΟΤΑ στις Αχαρνές, επισκέφθηκαν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για να ψάλλουν τα κάλαντα.

Από την πανήγυρη του Αγ. Σώζοντος στο Μενίδι

Από τη γιορτή του Αγίου Σώζοντος, στο Μενίδι, δείτε βίντεο που δημιούργησαν οι συνεργάτες του Ιερού Ναού:

Ανάσταση στον Άγιο Σώζοντα Αχαρνών

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την Ανάσταση, όπως έγινε στο μικρό εκκλησάκι του καταυλισμού σεισμοπαθών στις Αχαρνές.

Συγκινητικό γράμμα από τα παιδιά του καταυλισμού

Επιστολή έστειλαν τα παιδιά του καταυλισμού στις Αχαρνές, που παραμένει κατοικημένος 17 χρόνια μετά το σεισμό του 1999...