Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ολυμπιακού Χωρίου

Πληροφορίες για το ναό
 

Διεύθυνση/θέση:

Ο2
13672 Αχαρνές

 

Εφημέριος:

Πρεσβύτερος Σωκράτης Παπαγεωργίου (προϊστάμενος, πρόεδρος φιλοπτώχου)

Φωτογραφίες Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ολυμπιακού Χωρίου
https://photos.app.goo.gl/B9bahpUo4FpABJKW9

 

Javascript is required to view this map.

Τελευταία Νέα

Η εξόδιος ακολουθία του Πρωτοψ. Γεωργίου Κακουλίδη

Σε μια σεμνή εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε το μεσημέρι της 7/9/2020 στον Ι.Ν Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου Ολυμπιακού Χωριού, φίλοι, οικείοι, μαθητές και συνεργάτες, αποχαιρετήσαμε τον Πρωτοψάλτη και καθηγητή μουσικής, Γεώργιο Κακουλίδη.

«Καλοκαιρινή κατασκήνωση» στο Ολυμπιακό χωριό

Ο τομέας νεότητας της ενορίας Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ολυμπιακού Χωριού διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών από 1 έως 12 Ιουλίου.

Πανήγυρις Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου Ολυμπιακού χωριού

Η πανήγυρις του Ι.Ν. Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου Ολυμπιακού χωριού θα τελεστεί σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Καλοκαιρινή απασχόληση στο Ολυμπ. χωριό

Ξεκίνησε το πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης των παιδιών της ενορίας των Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου Ολυμπιακού χωριού.

Δεντροφύτευση από παιδιά στο Ολυμπιακό Χωριό

Στις 29 Ιουνίου, η ενορία των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ολυμπιακού Χωριού είχε έναν εκλεκτό επισκέπτη, το τμήμα του προγράμματος «Κατασκήνωση στην πόλη» της ενορίας Αγίας Σοφίας Ψυχικού.

1150 χρόνια από την καθιέρωση της σλαβικής γλώσσας στη λατρεία

Με αφορμή τα 1150 χρόνια από την καθιέρωση της σλαβικής γλώσσας στην ορθόδοξη, χριστιανική λατρεία αλλά και την πρόσφατη εορτή των φωτιστών των Σλάβων Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, ο ενορίτης και συνεργάτης του Ι.Ν. Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου Ολυμπιακού χωριού κ. Παύλος Γεωργίου συνέταξε την ακόλουθη μελέτη.

Πανήγυρις Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου

Ο Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ολυμπιακού χωριού πανηγυρίζει την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, εκ μεταφοράς από την κυριώνυμη ημέρα, 11/5.

Επιτυχής ολοκλήρωση καλοκαιρινού προγράμματος απασχόλησης στο Ολυμπ. χωριό

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών της ενορίας του Ολυμπιακού Χωριού για το καλοκαίρι του 2017.

Εκδρομή Αγ. Κυρίλλου Ολυμπιακού Χωριού

Η ενορία των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ολυμπιακού Χωριού διοργανώνει το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 εκδρομή στην Κόρινθο με εκκλησιασμό στον Ι.Ν. Απ. Παύλου, προσκύνημα στην Ι.Μ. Οσίου Παταπίου και επίσκεψη στο Λουτράκι.

Πανήγυρις Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στο Ολυμπιακό χωριό

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναό Αγίων Ισαποστόλων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ολυμπιακού χωριού, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου 2017, εκ μεταφοράς από την κυριώνυμη ημέρα, την 11η Μαΐου.

Πανήγυρις Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου στο Ολυμπιακό χωριό

Πανηγυρίζει η ενορία των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στο Ολυμπιακό χωριό. Η μνήμη τους μετατίθεται από την Τετάρτη 11/5 στην Κυριακή 15/5.

Η πανηγυρική Θ.Λειτουργία των Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου

Την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ολυμπιακού χωριού τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας.

Πανήγυρις Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου Ολυμπιακού Χωριού

Ο Ιερός Ναός των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στο Ολυμπιακό Χωριό πανηγυρίζει τη μνήμη των φωτιστών των Σλάβων σύμφωνα με το ανωτέρο πρόγραμμα.

Συναυλία Βυζ. Μουσικής στο Ολυμπιακό χωριό

Βραδιά Βυζαντινής Μουσικής, μέ Χριστουγεννιάτικους ὕμνους καί παραδοσιακά κάλανταἀπό τήν Βυζαντινή Χορωδία τοῦ πρωτοψάλτη Γεωργίου Ι. Κακουλίδη.

Επιτυχία στην επιστημονική ημερίδα για τους Αγ. Κύριλλο και Μεθόδιο

Υψηλό επίπεδο και πολλοί συμμετέχοντες στην επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε η Ι. Μ. Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Επιστημονική ημερίδα στο Ολυμπιακό χωριό

Επιστημονική ημερίδα για τη συμβολή των Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Βίντεο από τη θεμελίωση του Ι.Ν. στο Ολυμπιακό χωριό

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο ολόκληρο το βίντεο από την τελετή θεμελιώσεως του Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στο Ολυμπιακό χωριό.

Έγινε η θεμελίωση Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ολυμπιακού χωριού

Μία μακρά περίοδος 25 ετών έληξε, η σελίδα της ιστορίας γύρισε και ο Ιερός Ναός των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στο Ολυμπιακό χωριό αρχίζει να κτίζεται.

Χειροτονία εις πρεσβύτερον του π. Αλεξάνδρου

Ένας νέος πρεσβύτερος κοσμεί την Εκκλησία του Ιλίου και το Ολυμπιακό χωριό.

Επίσκεψη δύο ενοριών στη Μονή Ντάρδιζας

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, οι ενορίες των Αγ. Κυρίλλου & Μεθοδίου Ολυμπιακού Χωριού και Αγίας Τριάδας Θρακομακεδόνων, οργάνωσαν από κοινού απογευματινό περίπατο στην Ιερά Μονή Γεννέσιου Θεοτόκου (Ντάρδιζα), με τη συμμετοχή της Βυζαντινής Χορωδίας του κου Γεωργίου Κακουλίδη, χοράρχη του Ιερού Ναού Αγ. Κυρίλλου & Μεθοδίου.

Επίσκεψη του πρέσβη της Σλοβακίας στον Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου

Επίσκεψη έκανε ο πρέσβης της Σλοβακίας στο Ολυμπιακό χωριό.

Χειροτονία διακόνου για το Ολυμπιακό χωριό

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Θρακομακεδόνων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών κα

Χριστουγεννιάτικη Θ. Λειτουργία στο Ολυμπιακό χωριό

Ως γνωστόν, το Ολυμπιακό χωριό προσπαθεί και σιγά-σιγά καταφέρνει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανέγερση ενός Ι&e