Αγίου Νικολάου Ιλίου

Πληροφορίες για το ναό
 

Διεύθυνση/θέση:

Αγίου Νικολάου και Καλπακίου
134 51 Ίλιον

 

Τηλέφωνο:

210 23 20 645

 

Τηλεομοιότυπο (Fax):

210 23 20 645

Φωτογραφίες Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ιλίου
https://photos.app.goo.gl/eCsHK7r7i91KrXxX6

Φωτογραφίες Πνευματικού Κέντρου - Εμπορικού Κοινωνικού Καταστήματος - Μαγειρείου Τράπεζας Αγάπης, Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, Ιλίου.
https://photos.app.goo.gl/KB7pQk6gseqnXK8Z8

 

Javascript is required to view this map.

Τελευταία Νέα

Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Αγ. Νικόλαο Ιλίου

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 8 Μαρτίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας λειτούργησε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ιλίου.

Η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στο Ίλιον

Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκε η Θεία Λειτουργία κατά την εορτή του ιδιαιτέρως λαοφιλούς Αγίου Νικολάου, στον Ιερό Ναό του Αγίου στα όρια Καματερού και Ιλίου.

Κυριακή της Πεντηκοστής

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ιλίου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και χοροστάτησε στον επακολουθούντα Εσπερινό «της γονυκλισίας», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας.

Πανήγυρις Αγίου Νικολάου Ιλίου

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ιλίου χοροστάτησε στον όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Ο Μέγας Εσπερινός στην Ι.Μ. Αγ. Παντελεήμονος

Στο όμορφο περιβάλλον της Ι.Μ. Αγίου Παντελεήμονος Πετρουπόλεως τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός της εορτής του Αγίου, στις 26 Ιουλίου 2017, από τον Σεβ. Μητρ. Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου.

Εγκαίνια κέντρου νεότητας στον Αγ. Νικόλαο Ιλίου

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ιλίου, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017.

Σύναξη κατηχητών για το ξεκίνημα του νέου εκκλ. έτους

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας με την έναρξη της νέας ιεραποστολικής χρονιάς προσκάλεσε τις κατηχήτριες, τους κατηχητές και τα στελέχη του νεανικού έργου σε σύναξη.

Εγκαίνια μαγειρείου για τα τραπέζια αγάπης των ενοριών

Το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2013 έγιναν τα εγκαίνια του υπερσύγχρονου μαγειρείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, το οποίο θα εξυπηρετήσει 15 ενορίες του Καματερού και του Ιλίου.

Ονομαστήρια του Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρου

Πλήρη λατρευτικό κύκλο περιελάμβανε η εορτή του Αγίου Αθηναγόρου του απολογητού, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας.

Ιερατική σύναξη με ομιλία του Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Άλλη μία ιερατική σύναξη έγινε στην Μητρόπολη Ιλίου με σκοπό την επιμόρφωση, την κατάρτηση αλλά και τη συνάντηση όλων των ιερέων της Μητροπόλεως.

Γ' ετήσια σύναξη Θεολόγων εκπαιδευτικών

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. κ. Αθηναγόρας, προσκάλεσε τους Θεολόγους εκπαιδευτικούς στην Γ΄ ετήσια σύναξη