Αγίου Παντελεήμονα Κρυονερίου

Πληροφορίες για το ναό
 

Διεύθυνση/θέση:

Παραδείσου 2
14568 Κρυονέρι


Εφημέριος:

Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Αναγνωστάκης (προϊστάμενος, πρόεδρος φιλοπτώχου)
 

Τηλέφωνο:

210 81 61 311

 

Τηλεομοιότυπο (Fax):

210 81 61 572

Javascript is required to view this map.

Τελευταία Νέα

Γ' Χαιρετισμοί στον Αγ. Παντελεήμονα Κρυονερίου

Στον περικαλλή ναό του Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, χοροστάτησε στην ακολουθία της Γ’ στάσης των Χαιρετισμών προς την Παναγία, ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Κύκλος ομιλιών στο Κρυονέρι

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πιστών επιτεύχθηκε ο Α' κύκλο ομιλιών της ενορίας Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου με θέμα: «Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ», ομιλούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου πατρός Ιωαννικίου Γιαννόπουλου.

Η πανήγυρις του Κρυονερίου

Την ημέρα της μνήμης του πολιούχου του Κρυονερίου, ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Κρυονερίου.

Μνήμη Αγ. Παντελεήμονος στο Κρυονέρι

Στον περικαλλή ναό του Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου ιερούργησε ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας τιμώντας την μνήμη του αθλοφόρου και ιαματικού αγίου της Εκκλησίας μας.

Πανήγυρις Αγ. Παντελεήμονος Κρυονερίου

Πανηγυρίζει ο Ιερός ενοριακός Ναός Αγ. Παντελεήμονος Κρυονερίου, το διήμερο 26 και 27 Ιουλίου 2017, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Με τιμές εορτάστηκε ο προστάτης του Κρυονερίου

Τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος πανηγύρισαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Κρυονερίου, με κάθε τιμή και επισημότητα.