Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου

Πληροφορίες για το ναό
 

Διεύθυνση/θέση:

Δράκου Κόγκα Και Μπουμπουλίνας
13451 Ζεφύρι

 

Εφημέριος

Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Αντωνίου

Τηλέφωνο:

210 24 70 273

Javascript is required to view this map.

Τελευταία Νέα

Από την εθελοντική αιμοδοσία στον Αγ. Στυλιανό

Επιτυχημένη ήταν η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ενορία του Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής και τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.

Εθελοντική αιμοδοσία στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Η ενορία Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου διοργανώνει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, από τις 9:00 έως τις 13:00, εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου (οδός Δράκου Τόγκα & Τσακάλωφ).

Ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο π. Αποστόλου Αντωνίου

Την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020 θα τελεστεί το ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο του μακαριστού προϊσταμένου και εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, Πρωτοπρεσβυτέρου Αποστόλου Αντωνίου.

Επιτυχημένη αιμοδοσία των ενοριών του Ζεφυρίου

Την Κυριακή 24/11/2019 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν.

Η πανήγυρις του Αγίου Στυλιανού

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου Στυλιανού, από τον Ιερό Ναό του Αγίου στο Ζεφύρι.

Πανήγυρις Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου

Ο ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει στην πανήγυρή του, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Εθελοντική αιμοδοσία των ναών του Ζεφυρίου

Οι Ιεροί Ναοί Παναγίας Γρηγορούσης και Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, από 10 π.μ. ως 1 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού, που βρίσκεται έναντι του Ναού, στην οδό Τσακάλωφ.

Έναρξη κατηχητικών συνάξεων Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου

Ξεκινούν οι κατηχητικές συνάξεις της ενορίας του Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και κάθε Κυριακή, από 10 ως 11 το πρωί.

40-ήμερο μνημόσυνο μακαριστού π. Αποστόλου

Με κατάνυξη και συγκίνηση, τελέστηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού πρεσβυτέρου π. Αποστόλου Αντωνίου, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρου.

40-ήμερο μνημόσυνο μακαριστού π. Αποστόλου

Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου, π. Αποστόλου Αντωνίου, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό όπου υπηρετούσε, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Συγκίνηση και αναστάσιμη ελπίδα

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης η ενορία του Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου προέπεμψε τον εν ενεργεία εφημέριό της Πρωτοπρεσβύτερο Απόστολο Αντωνίου, την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019, ο οποίος εκοιμήθη αιφνιδίως.

Εκδημία Πρωτοπρεσβυτέρου π. Αποστόλου Αντωνίου

Εκοιμήθη αιφνιδίως, σε ηλικία 55 ετών, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, Πρωτοπρεσβύτερος π. Απόστολος Αντωνίου.

Η εορτή της Αγίας Παρασκευής στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, κατά το διήμερο 25 και 26 Ιουλίου 2019.

Πανήγυρις Αγ. Παρασκευής στον Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου

Σας προσκαλούμε στην ιερά πανήγυρη της Αγίας Παρασκευής που θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Η πανήγυρις των Αγίων Πάντων στο Ζεφύρι

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η σύναξη των Αγίων Πάντων, στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου κατά το διήμερο 22 και 23 Ιουνίου 2019.

Πανήγυρις Αγίων Πάντων στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Ο ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου έχει την τιμή και τη χαρά να εορτάζει τη μνήμη των Αγίων Πάντων και σας προσκαλεί στην πανήγυρη σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Εθελοντική αιμοδοσία ενοριών Ζεφυρίου

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, από 10꞉00 ως 14꞉00, μετά τη Θεία Λειτουργία, η ενορία Παναγίας Γρηγορούσης και η ενορία Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου οργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η ΣΩΤΗΡΊΑ».

Η πανήγυρις του Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας χοροστάτησε στον εσπερινό του Αγίου Στυλιανού στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Ζεφύρι.

Πανήγυρις Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου

Ο ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει στην πανήγυρή του.

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ζεφυρίου

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, από 10꞉00 ως 13꞉00 (μετά την Θεία Λειτουργία), ο Ι.Ν. Παναγίας Γρηγορούσης, ο Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού και η Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η Σωτηρία».

Έναρξη κατηχητικών συνάξεων Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου

Ξεκινώντας από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 και κάθε Σάββατο, από 11:00 μέχρι 12:00 το μεσημέρι, θα γίνονται οι κατηχητικές συνάξεις της ενορίας.

Πανήγυρις Αγ. Παρασκευής στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Ο ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου έχει την τιμή και τη χαρά να εορτάζει τη μνήμη της Αγίας Παρασκευής και προσκαλεί στην πανήγυρη αυτού, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πανηγυρίστηκε η μνήμη πάντων των Αγίων στον Αγ. Στυλιανό

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Πάντων στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου κατά το διήμερο 2 και 3 Ιουνίου 2018.

Επιτυχημένη από κοινού αιμοδοσία των ενοριών Ζεφυρίου

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν οι ενορίες Παναγίας Γοργοεπηκόου και Αγίου Στυλιανού μαζί με την Δ.Ε. Ζεφυρίου.

Πρότυπη συνδιοργάνωση αιμοδοσίας στο Ζεφύρι

Μία πολύ σημαντική συνδιοργάνωση αιμοδοσίας, που εμπλέκει πολλούς φορείς και δείχνει τη συνεργασία της τοπικής κοινωνίας, πρόκειται να γίνει στο Ζεφύρι.

Αλλαγή στις κατηχητικές συνάξεις Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου

Οι κατηχητικές συνάξεις του Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, από 11:00-12:00, ξεκινώντας από το Σάββατο 27/1/2018.

Πανήγυρις Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου

Πανηγυρίζει η ενορία του Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, στις 26 Νοεμβρίου 2017.

Έναρξη κατηχητικών συνάξεων Αγ. Στυλιανού Ζεφ.

Στον Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου, κάθε Κυριακή μετά τη Θ. Λειτουργία (10 π.μ.-11 π.μ.), θα πραγματοποιούνται κατηχητικές συνάξεις για παιδιά.

Πανήγυρις Αγ. Παρασκευής στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την Ιερά Πανήγυρη της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής, στις 25 και 26 Ιουλίου 2017.

Αγρυπνία Αγ. Ιωάννου Προδρόμου στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ι. Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου επί τη εορτή του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00.

Πανήγυρις Αγ. Πάντων στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την Ιερά Πανήγυρη των Αγίων Πάντων, στις 10 και 11 Ιουνίου 2017.

Αγρυπνία Αγ. Ιωάννου Ρώσου στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί επί τη εορτή του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου, στον Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, την Παρασκευή 26 Μαϊου 2017 και ώρα 20:00.

Με επιτυχία η αιμοδοσία στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η αιμοδοσία που διοργανώθηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στον Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου.

Έγινε η κοπή πίτας της ενορίας Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου

Με την παρουσία πολλών ενοριτών αλλά και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ενορίας του Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου.

Κοπή πίτας ενορίας Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, στις 10:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Αιμοδοσία στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στις 10:00, ο Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

Από την πανήγυρη του Αγίου Στυλιανού στο Ζεφύρι

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016.

Πανήγυρις Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου προσκαλεί στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Στυλιανού.

Αγρυπνία Αγ. Πελαγίας στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου επί τη μνήμη της Αγίας Πελαγίας, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20:00-23:00.

Πανήγυρις Αγ. Παρασκευής στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Την πανήγυρη της Αγίας Παρασκευής, στην οποία είναι επίσης αφιερωμένος ο Ιερός Ναός Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου, ανακοινώνει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας. Το πρόγραμμα των ακολουθιών είναι το εξής:

Πανήγυρις Αγ. Πάντων στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου την εορτή των Αγίων Πάντων, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Αγρυπνία της Αγ. Φιλοθέης στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, επί τη μνήμη της Αγ. Φιλοθέης.

Επιτυχής η αιμοδοσία στον Αγ. Στυλιανό

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, η ενορία του Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου διοργάνωσε Εθελοντική Αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

Εθελοντική αιμοδοσία στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2015 το πρωί, ο Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

Από την πανήγυρη του Αγ. Στυλιανού στο Ζεφύρι

Με λαμπρότητα γιόρτασε η ενορία του Αγίου Στυλιανού στο Ζεφύρι την ετήσια πανήγυρη του προστάτη Αγίου της.

Πανήγυρις Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου

Στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2015 πανηγυρίζει ο Ι. Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αγρυπνία Αγ. Ευφημίας στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Αγρυπνία στη μνήμη της Αγίας Ευφημίας θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου.

Λιτανεία της Αγ. Παρασκευής στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στον Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου συνοδεύτηκε από λιτανεία της εικόνας της Αγίας.

Πανήγυρις Αγ. Παρασκευής στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Η εορτή της Αγίας Παρασκευής τιμάται ιδιαιτέρως στον Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου.

Αγρυπνία στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Αγρυπνία επί τη μνήμη της Αγίας Κυριακής θα τελεστεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 στον Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου.

Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου

Την Κυριακή 24 Μαϊου 2015 το πρωί, ο Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

Στιγμές από την αιμοδοσία στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Την Κυριακή 7 Δεκεμβριου 2014 πραγματοποιήθηκε Εθελοντική Αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, με τη συνεργασία του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «Η Σωτηρία».

Οι εορτασμοί στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Από τον ενοριακό ναό του Αγ. Στυλιανού στο Ζεφύρι.

Εορτή της Αγ. Παρασκευής στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Δείτε φωτογραφίες από την πανήγυρη της Αγ. Παρασκευής, όπως τελέστηκε στον Εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου.

Πανήγυρη Αγ. Παρασκευής στο Ζεφύρι

Ο Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου είναι αφιερωμένος και στην Αγία Παρασκευή.

Λιτάνευση της εικόνας των Αγ. Πάντων στο Ζεφύρι

Με τη λιτάνευση της εικόνας των Αγ. Πάντων ολοκληρώθηκε η μικρή πανήγυρη του Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου.

Πανήγυρις Αγ. Πάντων στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου σας προσκαλεί στην πανήγυρη των Αγ.

Επιτυχής η εθελοντική αιμοδοσία στον Αγ. Στυλιανό

Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα από 10:00 έως 13:00, πραγματοποιήθηκε Εθελοντική Αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, με τη συνεργασία του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «Η Σωτηρία».

Αιμοδοσία στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα από 10:00 έως 13:00, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν.

Φωτογραφίες από την πανήγυρη του Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου

Από τους εορτασμούς του 2012. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθηναγόρας.