Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικη Θ. Λειτουργία στο Ολυμπιακό χωριό

Ως γνωστόν, το Ολυμπιακό χωριό προσπαθεί και σιγά-σιγά καταφέρνει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανέγερση ενός Ιερού Ναού που θα καλύπτει τις μεγάλες λατρευτικές ανάγκες της περιοχής. Μέχρι τότε, όμως, ορισμένες φορές πρέπει να αναζητούνται πρακτικές λύσεις στα ζητήματα. Όπως στη μεγάλη προσέλευση κόσμου την ημέρα των Χριστουγέννων.

Έτσι λοιπόν, την κυριώνυμη μέρα της εορτής των Χριστουγέννων τελέσαμε την Θεία Λειτουργία, αντί του Ιερού Ναού των Αγίων Ισαποστόλων Κυρίλλου και Μεθοδίου, στον χώρο του 29ου Δημοτικού Σχολείου Ολυμπιακού Χωριού, για να δώσουμε την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην Πανυγηρική Θεία Λειτουργία της Εορτής. Το πλήθος των πιστών που συνεόρτασε, βρήκε την ευκαιρία να βιώσει την ζεστή ατμόσφαιρα των ημερών και να ανταλλάξει ευχές με τα αγαπημένα του πρόσωπα, τους γείτονες και τους συμπολίτες του.

Ευχαριστούμε την διεύθυνση των 29ου και 30ου Δημοτικού Σχολείου για την ανταπόκριση τους στο αίτημα μας, καθώς και την Σχολική επιτροπή του Δήμου Αχαρνών για την τελική έγκριση.