Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίου Διονυσίου Αχαρνών

Εορτασμός της Αγίας Σοφίας προστάτιδος του συλλόγου τριτέκνων

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο Σύλλογος Τριτέκνων του Δήμου Αχαρνών «η Ζεστή Αγκαλιά» πραγματοποίησε και φέτος τον επετειακό εορτασμό της προστάτιδάς του Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων της, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αχαρνών, σε άριστη συνεργασία με τον εφημέριο π. Αναστάσιο Σαργέντη.

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 τελέστηκε εσπερινός ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτου π. Φιλουμένου Ρούμπη και την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου τελέστηκε Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπολέως κ.κ. Αθηναγόρου.

Το απόγευμα ο Σύλλογος πρόσφερε δωρεάν παιδική θεατρική παράσταση στους μικρούς φίλους του αλλά και στα παιδιά της ενορίας του Αγίου Διονυσίου. Με το πέρας της θεατρικής παράστασης προσφέρθηκε κέρασμα σε μικρούς και μεγάλους.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν μέχρι το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου με ζωντανή μουσική στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου.

Εκ μέρους του Συλλόγου Τριτέκνων, η πρόεδρος κα. Ναυροζίδου, ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές που πάντα στηρίζουν τις προσπάθειες του Συλλόγου.

Εκ του Ιερού Ναού