Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίου Διονυσίου Αχαρνών

Συναυλία με ύμνους και κάλαντα στον Αγ. Διονύσιο Αχαρνών

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Βυζαντινής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, που πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο από κόσμο Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αχαρνών.

Τη χορωδία διηύθυνε ο πρωτοψάλτης και καθηγητής Δημήτριος Καλομοίρης σ’ ένα πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε ένα απάνθισμα επίκαιρων εκκλησιαστικών ύμνων, αλλά και κάλαντα από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας, αναδεικνύοντας τον πλούτο της εκκλησιαστικής μουσικής μας παράδοσης.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήριος Ντούρος απηύθυνε τις ευχές του στους παρισταμένους και μίλησε με θερμά λόγια για τη Βυζαντινή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας συνεχάρη τη χορωδία για την άριστη απόδοση των ύμνων, για την επιμελημένη εμφάνιση και εν κατακλείδι απηύθυνε χαιρετισμό και έδωσε τις πατρικές ευλογίες στα μέλη της Χορωδίας και στο ακροατήριο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Τοπικοί Σύμβουλοι Ιωάννης Κατσανδρής, Χρήστος Γκίκας, Ιωάννης Κασσαβός, Ιωάννης Νίκας και Δούκα Στέλλα.

(Φωτογραφίες από τον κο. Αναστάσιο Σωτηρίου και πληροφορίες από το δελτίο τύπου του Δήμου Αχαρνών)

 

Εξωτερικός σύνδεσμος: http://menidiatis.blogspot.gr/2013/12/blog-post_5904.html