Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φιλανθρωπική χοροεσπερίδα του Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Πετρουπόλεως

Μία διαφορετική χοροεσπερίδα από τον Ι. Ν. Αγ. Τριάδος Πετρουπόλεως.

Το Ταμείο Ενοριακής Δράσης της Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως πραγματοποίησε στις 23/02/2014 Κυριακή της Απόκρεω την ετήσια χοροεσπερίδα της στο κοσμικό κέντρο «Λευκονόη» στο άλσος Ιλίου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν υπέρ του συσσιτίου που διοργανώνει ο Ιερός Ναός και στο οποίο σιτίζονται καθημερινά 103 άποροι αδελφοί μας.

Το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης ήταν «Ένα γεύμα δικό μας, ένα γεύμα για τον αδελφό μας, για τον ίδιο τον Χριστό μας». Η ανταπόκριση των ενοριτών μας ήταν τεράστια και τους ευχαριστούμε όλους θερμά. Διατέθηκαν πάνω από 170 προσκλήσεις, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πετρουπόλεως κ. Θωμάς Κοτσαμπάς, ο γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεώς μας π. Εμμανουήλ Σέρβος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πετρουπόλεως π. Ιωάννης Αποστολάκης, και αρκετοί αδελφοί ιερείς, ενορίτες και ενορίτισσες, καθώς και το  παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα της Ικαρίας.

Καταπληκτικοί στην εμφάνισή τους ήταν επίσης το ζεύγος Γεωργοπούλου και o Victoras Μileckovits, οι οποίοι αφιλοκερδώς, ο Νικόλαος στο μπουζούκι, η Μαρία στο μικρόφωνο και ο Victors στο αρμόνιο απογείωσαν το κέφι, την χαρά και την διασκέδαση στα ύψη. Απόδειξη αδιάψευστη οι φωτογραφίες μας!

Τους ευχαριστούμε θερμά όλους για την επιτυχημένη εκδήλωσή μας. Μία ιδιαίτερη ευχαριστία απευθύνεται στις κυρίες της Διοικητικής Επιτροπής του Ταμείου Ενοριακής Δράσης για τις ατελείωτες ώρες διακονίας, υπομονής και δύναμης, προς δόξαν Θεού!

π. Σπυρίδων Αργύρης