Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νέα δωρεά τροφίμων από Κύπριους αδελφούς

Για μια ακόμα φορά, με την ευκαιρία των Εορτών του Πάσχα, ένα ολάκερο φορτίο αγάπης έφτασε στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως από τη Μαρτυρική Μεγαλόνησο Κύπρο.

Ο κ. Χρυσόστομος Παναγή, ευσεβής κάτοικος της Λάρνακας, όπως και κατά το παρελθόν, έτσι και τώρα, μερίμνησε και απέστειλε στη Μητρόπολη Ιλίου, καθώς και στη Μητρόπολη Νικαίας, συνολικά τρεις τόνους κοτόπουλα προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες των εμπεριστάτων αδελφών μας κατά τις ημέρες του Πάσχα.

Όπως και στην πρώτη φορά, έτσι και τώρα, η ψυχή της διοργάνωσης αυτής της εκδήλωσης αγάπης των Κυπρίων αδελφών μας, ο άνθρωπος που ανέλαβε προσωπικά τήν επίβλεψη της μεταφοράς και της διανομής των τροφίμων, υπήρξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Πυλιώτης, ο φλογερός Κύπριος κληρικός ο οποίος και κατά το παρελθόν έδειξε τα δείγματα γραφής της αγάπης του προς την Ελλάδα και τους εδώ ενδεείς συνανθρώπους μας.

Η Ιερά Μητρόπολις Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, ο Μητροπολίτης και μαζί ο Ιερός Κλήρος και ο ευσεβής λαός, εκφράζουν μέσα από τις λιγοστές αυτές γραμμές την ευγνωμοσύνη και τις από καρδιάς ευχαριστίες τους τόσο προς τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιερώνυμο Πυλιώτη όσο και προς τον κ. Χρυσόστομο Παναγή, για τα πλουσιοπάροχα αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης που για μία ακόμα φορά απέδειξαν σε όλους μας. Η παρούσα προσφορά εκ μέρους τους αλλά και η διαβεβαίωση στην οποία προέβη ο π. Ιερώνυμος ότι και κατά το μέλλον θα ευρίσκονται στο πλευρό μας, συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι στο κοινωνικό – φιλανθρωπικό μας έργο, μάς κάνει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Ο Θεός να τους το ανταποδώσει με εκατονταπλασίονες ευλογίες και δωρεές!

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΛΙΟΥ,
ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ