Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιορτή αλληλεγγύης από την Αγ. Τριάδα Πετρ.

Το Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη υποδέχθηκε τις νεανικές συνάξεις, τους ενορίτες και τους επισκέπτες της ενορίας Αγ. Τριάδας Πετρ., η οποία διοργάνωσε γιορτή αλληλεγγύης.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24/05/2015 από τις νεανικές συνάξεις του Ναού, για την ενίσχυση του συσσιτίου.

Η θεατρική ομάδα του Ναού, την οποία απαρτίζουν πάνω από 40 παιδιά, υπό την διεύθυνση του θεατρολόγου κου. Κώστα Tζοφερή, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη. Τα παιδιά καταχειροκροτηθήκαν από τους θεατές, όπως και τα χορευτικά τμήματα παραδοσιακών χορών του Ναού, των ενηλίκων και των παιδιών, υπό τη διεύθυνση της κας. Βούλας Αγγελοπούλου.

Οι ιερείς του Ναού και οι νεανικές συνάξεις ευχαριστούν τους ενορίτες και όλους του δημότες της Πετρούπολης για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμά τους. Ένα κάλεσμα αλληλεγγύης, αγάπης, ανθρωπιάς για τον άπορο αδελφό.

«Εισιτήριο» στην γιορτή αυτή ήταν τρόφιμα και απαραίτητα είδη για όσους έχουν ανάγκη και οι παρευρισκόμενοι συγκέντρωσαν τόσα τρόφιμα που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο Δήμαρχος Πετρουπόλεως κ. Ευάγγελος Σίμος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Εμμανουηλ Σέρβος, ο Πρωτ. Νικόλαος Κουτούζος ,ο π. Αντώνιος Μπαφαλούκος, ο π. Κυριακός Μυκονιάτης και ο Εμμανουήλ Τζουνουδάκης. Επίσης, η Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κα. Ζαχαρούλα Κανέλη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα. Βασιλική Πουλογιαννοπούλου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Εμμανουήλ Ραγκούσης, Θεόδωρος Λάππας και Βούλα Αγγελοπούλου, και η εκπρόσωπος του Δήμου Κορυδαλλού κα. Ελένη Λιντζαροπούλου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στους εθελοντές του συστήματος αυτοδιαχείρισης του συσσιτίου του Ναού και τα μέλη του Ταμείου Ενοριακής Δράσης κ.κ. Μαρία Βλαχοπούλου, Σωτηρία Χατζηπαναγιώτου, Ευσταθία Θεοδωροπούλου, Ευτυχία Νόνα, Γαρυφαλλιά Βασάκου.