Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διενοριακή εορτή λήξης αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων

Την καθιερωμένη διενοριακή εορτή λήξεως όλων των αθλητικών, καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων των ενοριών της Μητροπόλεως διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη με την αρωγή του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Η εορτή έγινε το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουνίου 2015 στο στάδιο Αγίων Αναργύρων, όπου διεξήχθησαν οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου όλων των βαθμίδων του πρωταθλήματος των ενοριών της Μητροπόλεως, το οποίο είχε ξεκινήσει από το Φεβρουάριο. Επίσης έγιναν αγώνες στίβου και απονεμήθηκαν έπαινοι σε όλους όσους συμμετείχαν στα αγωνίσματα (συμπεριλαμβανομένης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, οι τελικοί της οποίας έγιναν στον Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας).

Ταυτόχρονα έγινε έκθεση ζωγραφικής, αγιογραφίας και χειροτεχνίας από όλες τις ενορίες, στην είσοδο του γηπέδου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Νικόλαο Σαράντη για την παραχώρηση του γηπέδου και τη βοήθειά του στη διοργάνωση της γιορτής αλλά ταυτόχρονα ευχαρίστησε τα στελέχη του Γραφείου Νεότητας της Μητροπόλεως και ιδιαιτέρως τον διευθυντή Αρχιμ. Ιωαννίκιο Γιαννόπουλο και τον Πρωτ. Δημήτριο Παναγακόπουλο που είχαν αναλάβει τη διεκπεραίωση της εορτής.