Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Ευαγγελίστρια Ιλίου στον Αγ. Νικόλαο εν Βουνένοις

Δημοσίευμα του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου του Νέου Θηβών, για την επίσκεψη των ενοριτών του Ι. Μητρ. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου.

http://www.inagiounikolaoutouneou.gr/apps/gr/spag/3_1436037570.html

Mε μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 το απόγευμα το ποίμνιο της Ενορίας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου το οποίο συνόδευαν ο Προϊστάμενος Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Αναστάσιος και ο εκ των Εφημερίων Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Πέτρος.

Αμέσως μετά την είσοδο τους στον Ναό τελέσθηκε δέηση ενώπιον του ιερού Λειψάνου του Οσιομάρτυρος και με λόγους αγάπης και φιλαδελφίας υποδεχθήκαμε τους φιλοξενουμένους μας αναφερόμενοι στην Μαρτυρική μορφή του Αγίου μας αλλά και στο πρόσωπο του χαρισματικού και πολυτάλαντου π.Αναστασίου ο οποίος μας τιμά με την φιλία του εδώ και πολλά χρόνια. Αντιφώνησε ο π. Αναστάσιος εκδηλώνοντας την αγάπη του με την όμορφη αγιογραφημένη εικόνα του Αγίου παπα-Νικόλα του Πλανά που μας προσέφερε.

Μετά την ακολουθία και αφού οι 95 αδελφοί προσκύνησαν το Χαριτόβρυτο λείψανο του Αγίου προσφέρθηκε στο Αρχονταρίκι μας από τις κυρίες του «Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης» δεξίωση με αλμυρά και γλυκά εδέσματα και αναψυκτικά. Υποσχεθήκαμε ότι θα ανταποδώσουμε σύντομα την επίσκεψή τους με σκοπό την καλλιέργεια της διενορικής Ενότητας και επικοινωνίας.

Eκ του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου του Νέου Θηβών