Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Πετάμε ψηλά» στον Αγ. Κωνσταντίνο Άνω Λιοσίων

Η εκκλησία πανδοχεύει τους ανθρώπους σε στέγη δίχως κεραμίδια. Με θέα ουρανό λοιπόν, κι αεράκι Θεϊκό γλεντάμε με γλέντι ατόφιο, τροφή για την ψυχή και το σώμα.

Γονείς και παιδιά του Μεταξύ Ενηλίκων, του Κατηχητικού, του Ποδοσφαίρου Κατηχητικού και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου οδηγούμε τα βήματά μας στο προσαρακοστιανό συναπάντημα της ενορίας μας και "Πετάμε ψηλά" στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στις 17:00.

Κατασκευή χαρταετού, ζύμωμα λαγάνας, φιλοτέχνηση κυρά Σαρακοστής, γλέντι και χορός σε δρόμους παραδοσιακούς κι ορθόδοξους δίνουν το στίγμα μιας γιορτής λίγο παράταιρης στο σκηνικό των ημερών, μα καλοβαλμένης στον παλμό της αιώνιας εκκλησίας μας.

Αγαπητοί γονείς, με φόντο την ευλογημένη νηστεία και γκρο πλαν τα φαγανά παιδιά μας, παρακαλούμε να συντροφεύεστε από σαλάτες ή ορεκτικά ή κυρίως φαγητά ή αναψυκτικά ή ποτά ή επιδόρπια. Όλοι μαζί μπορούμε, ναι μπορούμε και υποσχόμαστε να σας επιστρέψουμε τα μαγειρικά σας σκεύη καλοσκουπισμένα και αδάγκωτα!

Σας περιμένουμε!

Εκ του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων