Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ασφαλές διαδίκτυο στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00 φιλοξενούμε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της δράσης ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, τον κο Γεώργιο Κορμά, υπεύθυνο της γραμμής Βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ 80011-80015 της Μονάδας Εφηβικής Υγείας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου – Safer Internet, συντονιστή του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α. της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας “ΑΡΙΑΔΝΗ: Πρόγραμμα Κατάρτισης 1000 Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας για το φαινόμενο του «εθισμού» των εφήβων στο διαδίκτυο”, επιστημονικό συνεργάτη του προγράμματος «Σχολές Γονέων» του Υπουργείου Παιδείας, συγγραφέα του βιβλίου «Σύγχρονος Ιατρικός & Ψυχολογικός Οδηγός για Παιδιά και Εφήβους» και του παραμυθιού / θεατρικού έργου «Η φάρμα του Διαδικτύου», επιμελητή των εκδόσεων «Διαδίκτυο και Εφηβεία» και «Συμπεριφορές εξάρτησης στο Διαδίκτυο» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αριάδνη». Το θέμα της ομιλίας / συζήτησης είναι"Συμπεριφορές εξάρτησης στο διαδίκτυο, νέος νόμος για τα προσωπικά δεδομένα".

Η πορεία του κου Κορμά σε θέσεις ευθύνης της πολιτείας μας δεν τον εμποδίζει να είναι απλός, προσιτός και ακούραστος στο να ΥποΣΤΗΡΙΖΕΙ τον γονιό, τον εκπαιδευτικό και το παιδί. Ένα παιδί που σε αντίθεση με εμάς τους μετανάστες στις νέες τεχνολογίες, ανδρώνεται ως ψηφιακός ιθαγενής. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

Τα παιδιά δημοτικού (ή μικρότερα) θα απασχοληθούν στο πνευματικό κέντρο του ναού (υπόγεια αίθουσα) με κατασκευές και παιχνίδια κίνησης & σκέψης, προκειμένου η μαμά κι ο μπαμπάς να χαρούν «μεταξύ ενηλίκων».

Εκ του Ιερού Ναού