Εορτασμός του Προδρόμου στη 206 πτέρυγα αεροπορικών υποδομών


Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-08-29 22:33

Κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Διοικητού της μονάδας Ταξιάρχου (Μ) κ. Γεωργίου Δρόσου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας παρέστη στους εορτασμούς της αποτομής της τιμίας κεφαλής του Ιωάννου του Προδρόμου.

Ο κ. Αθηναγόρας παρέστη στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της 206 πτέρυγας αεροπορικών υποδομών στην περιοχή Ζωφριάς Άνω Λιοσίων, τέλεσε την αρτοκλασία και προεξήρχε στη λιτανεία της ιεράς εικόνος εντός της μονάδος.

Στις ως άνω λατρευτικές εκδηλώσεις, παρέστησαν ο Διοικητής ΔΑΥ Υποπτέραρχος (Ι) κ. Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο στρατιωτικός ιερέας της ΔΑΥ Αρχιμανδρίτης Βασίλειος καθώς και το σύνολο του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού της μονάδος.

Όλες οι θρησκευτικές εκδηλώσεις τελέστηκαν υπό το βάρος του τριημέρου πένθους της Πολεμικής Αεροπορίας, λόγω του θανάτου του Επισμηναγού Νικολάου Βασιλείου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αθηναγόρας ευχαρίστησε τον κ. Υποπτέραρχο, τον κ. Διοικητή της μονάδος, τον π. Βασίλειο καθώς και όλους τους παρευρισκομένους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, σμηνίτες και το πολιτικό προσωπικό. Ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή δύναμη στο έργο τους.