Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Ηλικία και πνευματική ωρίμανση κατά τους Ιερούς Κανόνες» στο Μεταξύ Ενηλίκων

Την Κυριακή 24.02.2019 και ώρα 18:00 φιλοξενούμε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων (δράση ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) τον π. Νικόλαο Μαρκαντώνη, εφημέριο του Ιερού Ναού Τριών Ιεραρχών Πετραλώνων - Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο π. Νικόλαος πέρα από την αξιολογότατη ακαδημαϊκή του παιδεία, ως βιολόγος και κάτοχος M.Sc. Θεολογίας, διακρίνεται για την αμεσότητά του και τις επικοινωνιακές του δεξιότητες. Οι ακροατές του μπαίνουν σε μια συμμετοχική διαδικασία και λύνουν μαζί με τον π. Νικόλαο απορίες που τεχνεόντως ή ανεπιτήδευτα δημιουργούνται από τα λεγόμενα του ομιλητή.

Η ομιλία ανήκει σε ένα φάσμα θεματολογίας που δεν έχουμε αγγίξει στην πεντάχρονη πορεία του ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. Φέρει τον τίτλο «Ηλικία και πνευματική ωρίμανση κατά τους Ιερούς Κανόνες». Είναι ένα θέμα που παντρεύει τη Βιολογία με τη θεολογία. Εμπλουτίζει τη γνώση για τα παιδιά μας. Ο επιστήμονας και θεολόγος π. Νικόλαος Μαρκαντώνης μας βοηθά να χτίσουμε ένα γερό γνωσιακό οικοδόμημα ξεκινώντας από ιατρικούς - βιολογικούς συλλογισμούς και  καταλήγοντας σε ορθόδοξες πνευματικές θεωρήσεις και κανόνες.