Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Πληροφορίες για το ναό
 

Διεύθυνση/θέση:

Λιοσίων 21
13671 Αχαρνές


Εφημέριοι:

Πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Τριαντόπουλος (προϊστάμενος)
Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Σκορδίλης
Πρεσβύτερος Γεώργιος Χαλκιάς (πρόεδρος φιλοπτώχου)
 

Τηλέφωνο:

210 24 61 213

Javascript is required to view this map.

Τελευταία Νέα

Επιτάφιος της Θεοτόκου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Με την ιεροσολυμίτικη τάξη τελέστηκε η ακολουθία του Επιταφίου της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Εθελοντική αιμοδοσία στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών και ώρα 10:00 έως 13:00, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Ενοριακής Τράπεζας Αίματος.

Αγρυπνία Αγ. Παρθενίου στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Ιερά αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, από 20:30-00:30.

Δεύτερη Θεία Λειτουργία Χριστουγέννων στον Μητροπολιτικό Ναό

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί δύο φορές κατά την ημέρα των Χριστουγέννων 2019.

Δοξολογία επί των νικητηρίων 1940

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών τελέστηκε η πανηγυρική δοξολογία επί των νικητηρίων του 1940, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα.

Αγιασμός κατηχητικών συνάξεων Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12 μ.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, θα γίνει ο Αγιασμός των Κατηχητικών για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου-Λυκείου.

Θ. Λειτουργία Ιακώβου του αδελφοθέου στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 το πρωί, θα τελεσθεί κατά την αρχαία τάξη η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου.

Αγρυπνία Αγ. Ιωάννου Θεολόγου στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία επί τη εορτή της μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, την Τετάρτη 25/9/2019 και ώρα 20.30 μ.μ.- 00.30 π.μ.

Εορτή της Αγίας Σοφίας και των τριτέκνων

Με πανηγυρικό Εσπερινό, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου και τη συμμετοχή ιερέων όμορων ενοριών εορτάστηκε η μνήμη των μαρτύρων Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης και της μητρός τους Σοφίας, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Πανήγυρις Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αχαρνών

Η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών πανηγυρίζει τη μεγάλη εορτή της πανηγύρεώς της σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Αγρυπνία Αγ. Παϊσίου στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Ιερά αγρυπνία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, επί τη μνήμη του Αγίου Παϊσίου του αγιορείτου, την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019, από τις 9 μ.μ. ως τις 12:30 μ.μ.

Ακάθιστος Ύμνος στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών χοροστάτησε στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, στις 12-4-2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, από 10 π.μ. ως 1 μ.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της ενοριακής τραπέζης αίματος.

Θεοφάνεια στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανείων ετελέσθη στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα.

Ενοριακή πρωτοχρονιά Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Νυχτερινή Θεία Λειτουργία επί τη υποδοχή του νέου έτους, τη Δευτέρα 31/12/2018, από τις 22:30 το βράδυ μέχρι μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Δεύτερη Θεία Λειτουργία Χριστουγέννων στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Την ημέρα των Χριστουγέννων, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία δύο φορές:

Αγρυπνία με τις Μεγάλες Ώρες στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών θα τελεστεί η ακολουθία της παραμονής των Χριστουγέννων, με τις Μεγάλες Ώρες, τον Εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.

Αγρυπνία Αγ. Σπυρίδωνος στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.30 μ.μ. - 00.30 π.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού.

Θεία Λειτουργία Αγ. Ιακώβου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και ώρα 20.30 μ.μ. - 00.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αχαρνών  θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία και η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου.

Έναρξη μαθημάτων αγιογραφίας στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18.00 αρχίζουν τα Μαθήματα της σχολής Αγιογραφίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Εσπερινές συνάξεις ενηλίκων στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17.00 μ.μ. αρχίζουν οι Εσπερινές Ενοριακές συνάξεις ενηλίκων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, όπου θα τελείται η Ακολουθία του Παρακλητικού κανόνος εις την Θεοτόκο και θα ακολουθεί ομιλία - μελέτη σε κείμενα των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας.

Έναρξη κατηχητικών συνάξεων Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών θα γίνει ο αγιασμός και η έναρξη των κατηχητικών συναντήσεων της ενορίας.

Ο επιτάφιος της Θεοτόκου

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον ομώνυμο ναό των Αχαρνών, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ηλιουπόλεως Αιγύπτου κ. Θεοδώρου.

Πανήγυρις Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών πανηγυρίζει τη μεγάλη θεομητορική εορτή σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

Μεγάλη Παρασκευή στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλιουπόλεως Αιγύπτου κ. Θεοδώρου τελέστηκε η ακολουθία του Επιταφίου, όπως και η περιφορά του Επιταφίου στους δρόμους της ενορίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Επιτυχημένη η συναυλία της Βυζαντινής Χορωδίας Κέρκυρας

Η Βυζαντινή Χορωδία της Κέρκυρας απέδωσε ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Η Βυζαντινή Χορωδία Κέρκυρας στις Αχαρνές

Η Βυζαντινή Χορωδία Κέρκυρας ερμηνεύει ύμνους της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2018, στις 6 μ.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Κυριακή Σταυροπροσκυνήσεως στις Αχαρνές

Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας κατά την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως.

Αιμοδοσία στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Με σκοπό την ενίσχυση της ενοριακής τράπεζας αίματος διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Νυχτερινή Θεία Λειτουργία Πρωτοχρονιάς

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών και ώρα 22.30 - 00.30 θα τελεσθεί βραδινή Θεία Λειτουργία επί τη υποδοχή του νέου έτους.

Δεύτερη Θ.Λειτουργία Χριστουγέννων στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Δεύτερη Θεία Λειτουργία θα τελεστεί την ημέρα των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.

Κατηχητική-υποδειγματική Θ. Λειτουργία στις Αχαρνές

Κατηχητική/υποδειγματική Θεία Λειτουργία για παιδιά, νέους και τους γονείς τους τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2017, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Αγρυπνία Αγ. Πορφυρίου και Ιακώβου

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20.00 - 00.30 θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, επί τη μνήμη του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου καθώς και επί τη αγιοκατατάξει του Αγίου Ιακώβου (Τσαλίκη) του εν Ευβοία.

Αγρυπνία Ιωάννου του Θεολόγου στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και από ώρας 20.30 έως 00.30.

Αιμοδοσία στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 και από 10:30 έως 13:00 θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αχαρνών εθελοντική αιμοδοσία, με σκοπό την ενίσχυση της ενοριακής τράπεζας αίματος.

Μαθήματα Αγιογραφίας στην Παναγία Αχαρνών

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών θα παραδίδονται μαθήματα Βυζαντινής Αγιογραφίας κατά το Εκκλησιαστικό έτος 2017-2018, από τον Εφημέριο και Αγιογράφο, π. Θεολόγο Σκορδίλη.

Πανήγυρις Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Με τον Πανηγυρικό Μέγα Εσπερινό ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Πανήγυρις Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Φέρουμε εις γνώση των ευσεβών και φιλέορτων χριστιανών, ότι στις 15 Αυγούστου 2017, θα πραγματοποιηθεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Αγρυπνία Αγ. Παϊσίου στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017, από 20.30 έως 00.30. Εκ του Ιερού Ναού

Μεγάλη Παρασκευή στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας κατά την ακολουθία του Επιταφίου θρήνου.

Προβολή ταινίας και συζήτηση με στελέχη νεότητας της Μητροπόλεως

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθηναγόρας προσκάλεσε τους κατηχητές, τι κατηχήτριες και τα στελέχη του νεανικού έργου στην προβολή μιας σύγχρονης κοινωνικής ταινίας.

Αγρυπνία Αγ. Παρθενίου στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20.30 μ.μ. έως 00.30 π.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, προστάτου των καρκινοπαθών.

Στιγμές από την ομιλία του «π. Λίβυου»

Στιγμές από την ομιλία του π. Χαραλάμπους Παπαδόπουλου που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017.

Ομιλία π. Χαρ. Παπαδόπουλου στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Θεολόγος και συγγραφέας, θα μιλήσει τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Εθελοντική αιμοδοσία στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017.

Αγρυπνία στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, από τις 20:30-00:30, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Ιερό Ευχέλαιο στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Το μυστήριο του Ευχελαίου θα τελεστεί λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αχαρνών.

Αγρυπνία Αγ. Σπυρίδωνος στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αχαρνών, επί τη εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, από τις 20:30 έως τις 00:30 περίπου.

Αγρυπνία Αγ. Πορφυρίου στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Ιερά αγρυπνία επί τη μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016.

Κολάζ φωτογραφιών από τη Θ. Λειτουργία του Αγ. Ιακώβου στις Αχαρνές

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 τελέστηκε στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία που αποδίδεται στον Άγιο Ιάκωβο τον Αδελφόθεο.

Αγρυπνία Αγ. Σκέπης Θεοτόκου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Αγρυπνία της Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου, στις 27 Οκτωβρίου 2016, ώρα 20:30, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Θ. Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 το πρωί, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, θα τελεσθεί η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου.

Εσπερινές συνάξεις ενηλίκων στην Παναγίτσα Αχαρνών

Απο τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 και κάθε Δευτέρα ξεκινούν οι ενοριακές συνάξεις ενηλίκων στην Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Αγιασμός και έναρξη κατηχητικών συνάξεων Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Ήρθε η στιγμή της έναρξης των κατηχητικών συνάξεων της νέας χρονιάς και η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών θα τελέσει τον αγιασμό την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, στις 11:00.

Αγρυπνία Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, επί τη μεταστάσει του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20:30.

Εγκώμια της Θεοτόκου στις Αχαρνές

Το ιεροσολυμίτικο τυπικό των Εγκωμίων της Θεοτόκου τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, το βράδυ της 15ης Αυγούστου 2016.

Πανήγυρις Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Εθελοντική αιμοδοσία στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, από 10 το πρωί ως 2 το μεσημέρι, θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία στο προαύλιο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Αγρυπνία Αγ. Λουκά του ιατρού στην Κοίμηση Θεοτ. Αχαρνών

Αγρυπνία θα τελεστεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά, Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως, του ιατρού.

Στιγμιότυπο από τη Θεία Λειτουργία με τους μαθητές

Από τη Θεία Λειτουργία που τελέσαμε μαζί με τους μαθητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου.

Θεία Λειτουργία για τους μαθητές των εξετάσεων στις Αχαρνές

Την Τετάρτη 11 Μαίου 2016 και ώρα 8.00 π.μ. θα τελεσθεί Θ. Λειτουργία για τους μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων στο ιστορικό παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου (επί της οδού Λιοσίων) στις Αχαρνές.

Ανάσταση στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Φωτογραφικές στιγμές από την παννυχίδα της Αναστάσεως στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αχαρνών.

Ο Μητροπ. Ιλίου στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών θα λειτουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας την Κυριακή των Βαΐων, 24 Απριλίου 2016.

Αγρυπνία Αγ. Φιλοθέης στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Αγρυπνία θα τελεστεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, στις 20:30, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, επί τη μνήμη της Αγ. Φιλοθέης.

Αιμοδοσία στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της ενορίας, διοργανώνει η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.

Ο Μητροπ. Ιλίου Αθηναγόρας στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα των Χριστουγέννων, και ώρα 6.00 π.μ., ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεια Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου.

Μεγάλες Ώρες και Θ. Λειτουργία σε αγρυπνία στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 8.30 μ.μ - 12.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών θα τελεσθεί Ιερά αγρυπνία με την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών, του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση με ύμνους και κάλαντα από όλη την Ελλάδα μαζί με θεολογικά και υμνολογικά σχόλια στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Αγρυπνία Αγ. Σπυρίδωνος στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Αγρυπνία θα τελεστεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αχαρνών, επί τη μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος.

Αγρυπνία Αγ. Πορφυρίου στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ας Δεκεμβρίου, οπότε και τελείται η μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

«Υποδειγματική» Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών και ώρα 11.00 π.μ., θα τελεσθεί «υποδειγματική» Θεία Λειτουργία για τα παιδιά και τους νέους.

Ο Επιτάφιος της Παναγίας

Το Ιεροσολυμίτικο έθιμο του Επιταφίου της Παναγίας τηρήθηκε στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, όπου τέλεσε των Εσπερινό της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Πανήγυρις Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Εκτενές λειτουργικό πρόγραμμα έχει καταρτήσει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών για την πανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Αγρυπνία στις Αχαρνές στο ιστορικό παρεκκλήσιο

Ιερά Αγρυπνία στην εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου θα τελεστεί σε ένα ιστορικό παρεκκλήσιο των Αχαρνών στην οδό Λιοσίων.

Λήξη εσπερινών ομιλιών στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, υπό την επιμέλεια του εφημέριου π. Θεολόγου Σκορδίλη διοργάνωσε απογευματινή προσκυνηματική εκδρομή στην Ι.Μ. Παντοκράτορος Ταώ («Νταού») Πεντέλης.

Λήξη κατηχητικών συνάξεων Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, με πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη των παιδιών του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών στο Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών.

Αγρυπνία στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 θα τελεστεί αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του ιατρού, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Επιτάφιος στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Την Μεγάλη Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας τέλεσε την ακολουθία του Επιταφίου θρήνου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Αγρυπνία στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών (Αγ. Παρθενίου)

Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 8.30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί τη

Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στις Αχαρνές

Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών τέλεσε τη Χριστουγεννιάτικη Θ. Λειτουργία ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Η αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Η Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, χοροστατούντως του Σεβ. Μητροπολίτου Ηλιουπόλεως Αιγύπτου κ. Θεοδώρου.

Ο Επιτάφιος στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Ο Επιτάφιος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.

Εσπερινός Αποκαθηλώσεως στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Τον εσπερινό της Αποκαθηλώσεως τέλεσε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλ

Ευχέλαιο από τον ηγούμενο της Μονής Ξενοφώντος

Την 10ην του μηνός Απριλίου του έτους 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.00 απογευματινή, πλήθος χριστιανών, ενοριτών και μη, υποδεχθήκαμ&e

Εθελοντική αιμοδοσία στην Κοίμηση Θεοτόκου Αχαρνών

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών (Παναγίτσα) το Παράρ&tau