Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίου Γεωργίου Αχαρνών

Η μνήμη του Αγ. Γεωργίου στις Αχαρνές

Λαμπρές εκδηλώσεις κι εφέτος στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αχαρνών.

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αχαρνών τελέσθηκαν την παραμονή της εορτής ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, ανήμερα της εορτής η πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος και το εσπέρας Μέγας Πανηγυρικός μεθεόρτιος Εσπερινός και περιφορά της ιεράς εικόνος και του τιμίου λειψάνου του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποινεμάρχου μας κ. Αθηναγόρα, με την παρουσία των Αρχών του Δήμου Αχαρνών, εκπροσώπων των άλλων αρχών και πλήθος πιστών της πόλης των Αχαρνών.

Οι Ιερές Ακολουθίες πραγματοποιήθησαν με την συμμετοχή πολλών κληρικών της Αρχιερατικής περιφέρειας που έσπευσαν να ευχηθούν στον εορτάζοντα προϊστάμενο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Αχαρνών π. Γεωργίο Καριάμη «ΈΤΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ» και εκείνος ανταπέδωσε την αγάπη τους καλώντας τους στην εόρτιο Πανηγυρική τράπεζα που τους παρέθεσε.

Κλείνοντας έχουμε υποχρέωση να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους, του όμορους και μη Ιερείς για την συμμετοχή τους, καθώς επίσης την Φιλαρμονική του Δήμου Αχαρνών και τους άνδρες του Τμήματος του Α.Τ. της περιοχής.

Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν και στους χορούς των ιεροψαλτών, για την άριστη απόδοση των ύμνων της Πανηγύρεως αλλά και καθ' όλης της Αγίας και Μεγάλης εβδομάδος.

Οι πρεσβείες του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, να μας συνοδεύουν πάντοτε!!

Εκ του Εκκλησιαστικού συμβουλίου