Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίου Γεωργίου Αχαρνών

Εορτή λήξης κατηχητικών Αγίου Γεωργίου Αχαρνών

Στα πλαίσια του τουρνουά ποδοσφαίρου των παιδιών των κατηχητικών συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 και ώρα 17.00, στην εορτή λήξης στο Δημοτικό Στάδιο του Ιλίου πραγματοποιήθηκε τελικός αγώνας ποδοσφαίρου για τα παιδιά του Δημοτικού μεταξύ των ενοριών Αγίου Γεωργίου Αχαρνών και Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως.

Ο αγώνας διεξήχθη μέσα σε κλίμα φιλικό.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα τους. Χάρηκαν με την ψυχή τους, γέλασαν, και έστειλαν το μήνυμα ότι ο Αθλητισμός ενώνει, ψυχαγωγεί αλλά συγχρόνως ενδυναμώνει τις ανθρώπινες σχέσεις.

Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει καμιά σημασία· αυτό που αξίζει είναι η συμμετοχή και η προσπάθεια ως μαρτυρία ενότητας. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως τα παιδιά και των δύο ενοριών έδειξαν ήθος και αγωνιστικότητα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τα παιδιά της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Αχαρνών κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο τουρνουά της Μητροπόλεως και έλαβαν τα μετάλλια από τον επίσκοπό μας κ. Αθηναγόρα, παίρνοντας την ευλογία του. Το έπαθλο παρέλαβε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Αχαρνών π. Γεώργιος Καριάμης που με αγάπη και στοργή αγκαλιάζει κάθε νεανική δραστηριότητα της ενορίας μας.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους υπευθύνους νεότητας.

Εκ του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ιερού Ναού