Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έναρξη κατηχητικών συντροφιών Πέτρου και Παύλου Βαρυμπόμπης

Ο σπόρος έπεσε, το έδαφος έφορο... και βλάστησε αγάπη!

Την έναρξη της φετινής «καλλιέργειας» των κατηχητικών συντροφιών, έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθηναγόρας με την τέλεση του αγιασμού στις 18 Οκτωβρίου, στο «χωράφι» του Iερού Nαού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, Βαρυμπόμπης.

Παρόντες ο προϊστάμενος του ναού π. Ευάγγελος Λάζος, οι εφημέριοι του ναού π. Φώτιος Αποστολόπουλος, ο π. Νικόλαος Κουτούζος, οι «αγρότισσες» Μαρία Ροζακέα, Σοφία Μαντέ, και Βίκυ Κονδύλη. Τα παιδικά χαμόγελα με τους γονείς τους και πολλοί ενορίτες τίμησαν με την παρουσία τους την φετινή έναρξη των κατηχητικών μας συντροφιών.

Μετά την τέλεση του αγιασμού ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους και όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό αυτής της προσπάθειας την περσινή χρονιά για να έχει σήμερα ο ναός των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου αυτές τις κατηχητικές συντροφιές.

Τέλος «απέστειλε» προς τους «γεωργούς» έναν «δούλο» για να βοηθήσει και αυτός στο έργο των νεανικών συντροφιών του ναού, τον π. Ρωμανό.

Στο προαύλιο του ναού όλοι οι παραβρισκόμενοι απήλαυσαν τα εύγευστα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες της αγάπης του ναού. Τα παιδιά με τις κυρίες Μαρία, Σοφία, Βίκυ και τον πατέρα Ρωμανό έπαιξαν παιχνίδια, μοιράστηκαν αγκαλιές, χαμόγελα και πολύ αγάπη.

 

Εκ του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων
Πέτρου και Παύλου, Βαρυμπόμπης