Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διαγωνισμός ταινίας μικρού μήκους στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

«Κοίταξε δίπλα σου!», προτείνει ο διαγωνισμός ταινιών μικρού μήκους που διοργανώνουν οι νεανικές συντροφιές του Αγ. Κων/νου Άνω Λιοσίων.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και τους προσκαλεί να φτιάξουν πρωτότυπες ταινίες και να τις μοιραστούν με όλα τα παιδιά των νεανικών συντροφιών, την πόλη τους αλλά και την δικτυακή κοινότητα.

Για το λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί μία «εκδήλωση στο Facebook», την οποία μπορείτε να επισκευθείτε για περισσότερες πληροφορίες. Για όσους δεν έχουν πρόσβαση αντιγράφουμε από εκεί:

Φίλε μαθητή,

«Κοίταξε δίπλα σου». Στάσου σ' αυτό που βλέπεις και αιχμαλώτισέ το. Δούλεψέ το στην καρδιά σου, δώσ' το στη φαντασία σου να το κάνει τρανό!

Πάρε την κάμερά σου, το netbook / laptop και κατάπληξε αυτούς που σ' έχουν ικανό μόνο για κατασκηνωτή του fb. Είσαι αυτόχθων στην τεχνολογία και όχι μετανάστης, όπως εγώ που σου μιλώ.

Μια ταινία μικρού μήκους είναι άριστη ευκαιρία να προσφέρεις το περίσσευμα της καρδιάς σου στην μικροκοινωνία του σχολείου σου, της πόλης, των ανθρώπων που «κοιτάς δίπλα σου».

Αν θέλεις κάνε με την ταινία σου ένα δώρο στους συμμαθητές,στους καθηγητές σου, σε εμάς! Δώσε μας μια ημερίδα ερευνητικών εργασιών με τέχνημα τη δική σου ματιά «μικρού μήκους». Προσκάλεσέ μας να «κοιτάξουμε δίπλα μας»!

Εμείς σε προσκαλούμε μόνο ή με φίλους να αποτυπώσεις στο PC τις δεξιότητές σου. Τό' χεις!