Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας. Λυπούμαστε για πιθανές παραλήψεις/σφάλματα.

| Παναγίας Σουμελά

Πρόγραμμα άφιξης τ. κάρας Αγίου Επιφανίου

Η Ιερά Μητρόπολις Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως σας προσκαλεί στις λατρευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με την άφιξη της τιμίας κάρας του Αγίου Επιφανίου, Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015
19:30 Υποδοχή της Τιμίας Κάρας προερχομένης από την Κύπρο στην είσοδο του Ι. Ν. Παναγίας Σουμελά Αχαρνών, η οποία θα μεταφερθεί από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο. Την υποδοχή θα κάνει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Ο Ναός θα είναι ανοικτός για προσκύνηση της Τιμίας Κάρας από 10-13 Σεπτεμβρίου, κάθε μέρα 8-12 το πρωί και 5-8 το απόγευμα.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015
07:00
Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015
12:00
Αναχώρηση της Τιμίας Κάρας για Κύπρο.

Πρόγραμμα φιλανθρωπικής εκδήλωσης

Στις 10 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί «Κυπριακή βραδιά» υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου Β'. Η βραδιά θα περιλαμβάνει μουσική, χορό, φαγητό και ποτό από την Κύπρο και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Ι.Ν. Παναγίας Σουμελά στις Αχαρνές.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τις ενορίες της Μητροπόλεώς μας. Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τα συσσίτια της Μητροπόλεώς μας καθώς και το κοινωνικό της παντοπωλείο.