Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Κεντρικού Ταμείου Ενοριακής Δράσεως


Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-01-19 15:49

Η ετήσια εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεντρικού Ταμείου Ενοριακής Δράσεως, το οποίο εκτελεί το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, διοργανώθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2018.

Την κοπή της πίτας έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κορωνείας κ. Παντελεήμων και Ηλιουπόλεως Αιγύπτου κ. Θεόδωρος, καθώς και οι Δήμαρχοι Ιλίου κ. Ζενέτος, Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Σαράντης, εκρόσωποι των Δήμων Αχαρνών, Πετρουπόλεως και Φυλής, η διευθύντρια του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών κα Μαρία Πίνη και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας. Εξέχουσα ήταν η παρουσία του Υποπτεράρχου Θωμά Χατζηαθανασίου, διοικητή αεροπορικής εκπαίδευσης στη βάση Δεκέλειας.

Την εκδήλωση λάμπρυναν εκατοντάδες στελέχη, τα οποία συγκροτούν εθελοντικώς τα Ταμεία Ενοριακής Δράσεως, σε κάθε ναό μαζί με τους υπεύθυνους ιερείς.

Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Ιλίου Πρωτ. Εμμανουήλ Σέρβος έκανε τον ετήσιο απολογισμό του πολυσχιδούς φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεώς μας. Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά και χορός.

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Γκένας, Αναστάσιος Σωτηρίου