Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίας Αικατερίνης Ιλίου

Από την τρίτη συνάντηση της Σχολής Γονέων

Πραγματοποίησε, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, την τρίτη της συνάντηση, η παρέα της Σχολής Γονέων της Mητρόπολής μας, στον φιλόξενο ναό της Αγ. Αικατερίνης Ιλίου.

Το θέμα της συνάντησης, ήταν η παρουσία της χαράς στη ζωή μας και στην καθημερινότητά μας, σε μια εποχή κρίσης και μεγάλου άγχους. Ομιλητής ήταν ο κ. Κυριάκος Βλασσόπουλος, Ψυχοθεραπευτής, oμαδικός αναλυτής, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα με επιστημονικό, αλλά και πολύ πρακτικό τρόπο, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους μας, να πάρουμε κάτι χρήσιμο στην προσωπική μας ζωή. Κατόπιν, όπως πάντα κάνουμε, ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση, με ερωτήματα και ποικίλες προεκτάσεις.

Την παρέα μας τίμησε με την παρουσία του, και ο π. Γαβριήλ Ασπρολούπος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως και προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγ. Αικατερίνης.

Η επόμενη συνάντησή μας, θα γίνει την Κυριακή στις 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγ. Κων/νου και Ελένης Άνω Λιοσίων. Ομιλητής θα είναι ο π. Αντώνιος Καλλιγέρης, θεολόγος, συγγραφέας, εκπαιδευτικός, και θα έχει ως θέμα: «Δος μοι του οράν τα εμά πταίσματα. Αντιμετώπιση των συγκρούσεων στην οικογένεια»