Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Μεταξύ ενηλίκων» για γνωριμία με την επιστήμη της λογοθεραπείας

Χριστός Ανέστη, η παρέα «Μεταξύ Ενηλίκων» ολοκληρώνει τα συναπαντήματά της για φέτος την ερχόμενη Κυριακή, 22.04.2018 και ώρα 18:30.

Ο Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων φιλοξενεί την κα Μαρία Βαδράτσκα, λογοθεραπεύτρια - ειδική παιδαγωγό, η οποία θα μας εξοικειώσει με την επιστήμη της. Το θέμα της ομιλίας - συζήτησης είναι «Γνωριμία με την επιστήμη της λογοθεραπείας». Η κα Βαδράτσκα θα μας δώσει μια ευκαιρία να αποδιώξουμε το φόβο που προέρχεται από την ημιμάθεια σε θέματα θεραπείας του λόγου. Παράλληλα θα μας ενημερώσει για ένα πλέγμα διαταραχών, σε ποικίλα ηλικιακά φάσματα,  με τις οποίες ασχολείται η επιστήμη της. Εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών (τα οποία ανδρώνονται στα κατηχητικά της ενορίας μας) με προσηνή χαρακτήρα και επιστημονική κατάρτιση η κα Βαδράτσκα μας δίνει τη χαρά να μοιράζεται μαζί μας την επαγγελματική της γνώση και εμπειρία σε έναν τομέα που αφορά πρωτίστως γονείς και εκπαιδευτικούς, αλλά όχι μόνο.

Παράλληλα με την ομιλία τα παιδιά θα απασχοληθούν «ανοιξιάτικα» με χειροτεχνίες και παιχνίδια στο πνευματικό κέντρο του ναού.

Ευχόμαστε το «Μεταξύ Ενηλίκων» να μπήκε αγιαστικά στα σπιτικά σας τη χρονιά που πέρασε. Την Κυριακή 22.04.2018, στο πλαίσιο της ομιλίας, θα ενημερωθείτε και για την επικείμενη εκδρομή λήξης του «Μεταξύ Ενηλίκων».

Χριστός Ανέστη

Εκ του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων