Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας. Λυπούμαστε για πιθανές παραλήψεις/σφάλματα.

«Παιδιά on-line γονείς σε απόγνωση», ομιλία στο Μεταξύ Ενηλίκων

Η ενορία του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων (δράση ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) συναντά την Παρασκευή 01.03.2019 και ώρα 19:00 το νεοσύστατο κι ελπιδοφόρο κύκλο ομιλιών / συζητήσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων.

Η προσπάθεια συμπολιτών μας να εφοδιαστούν με γνώση και να χαρούν την ομορφιά της κοινότητας μας αγγίζει και μας αφορά. Είναι μια αξιέπαινη κίνηση του συλλόγου του 4ου Δημοτικού, που βοηθά όλους εμάς να μοιραστούμε εμπειρίες, να συνεργαστούμε, να επικοινωνήσουμε να θωρακίσουμε πολυεπίπεδα τις οικογένειές μας. Θεμελιώνουμε, όλοι μαζί, την αυριανή μας πατρίδα. Είναι αδύνατο να το καταφέρουμε ως άτομα. Είναι βέβαιο ότι θα πετύχουμε αν προβληματιστούμε ως μικροκοινωνία γονιών, δασκάλων, παιδιών, ενοριτών και καταφέρουμε να προσανατολιστούμε σε αγαθές επιλογές. Η συζήτηση / παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον υπόγειο πολυχώρο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων. Θα μας απασχολήσει το θέμα «Παιδιά online, γονείς σε απόγνωση».

Ο π. Γεώργιος Βασιλείου, Μηχανικός Η/Υ, M.Sc. Πληροφορικής, Θεολόγος θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την ψηφιακή συμπεριφορά των παιδιών μας και να διαμορφώσουμε το «οικογενειακό μοντέλο νέων τεχνολογιών» με σύνεση και μεθοδικότητα.

Εκ του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων