Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίας Βαρβάρας Ιλίου

Τριήμερη εκδρομή Αγ. Βαρβάρας Ιλίου στη Ζάκυνθο

Η ενορία της Αγ. Βαρβάρας Ιλίου θα πραγματοποιήσει τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή στη Ζάκυνθο.

Παρασκευή 7 – Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

  • Αναχώρηση από το Ναό στις 06:00 της Παρασκευής 7/6
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Poseidon Beach στο Λαγανά, “all inclusive” (πλήρη γεύματα και ποτά - εξαιρούνται ποτά τύπου ουίσκι κ.τ.τ.)
  • Μεταφορές με λεωφορείο και ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Κυλλήνη
  • Εκκλησιασμός στον Άγιο Διονύσιο, επίσκεψη σε προσκυνήματα και το πασίγνωστο «ναυάγιο»

Το κόστος είναι 145€ κατ’ άτομο σε 2-κλινο ή 3-κλινο δωμάτιο και η εκδρομή θα εκτελεστεί από το γραφείο ταξιδίων R.C.K. Travel.

Προκαταβολή 70€ (απαραίτητη για να κρατηθεί θέση)
Οριστική προθεσμία δηλώσεων: Τρίτη 28 Μαΐου
Πληροφορίες στον ναό μας: Τηλ. 2102610455 και ag.varvara@imiliou.gr

Πρόγραμμα εκδρομής

Παρασκευή 7 Ιουνίου
Ξεκινάμε το ταξίδι στις 6 π.μ. Με τις ανάλογες στάσεις, αναμένεται να φτάσουμε στην Κυλλήνη λίγο πριν τις 11 π.μ. Με το πλοίο της γραμμής και μετά από περίπου μία ώρα θα φτάσουμε στη Ζάκυνθο και θα κατευθυνθούμε προς τον Λαγανά, ώστε να καταλύσουμε στο ξενοδοχείο Poseidon Beach. Θα έχουμε πλήρη γεύματα (all inclusive) και θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθούμε τους χώρους και τις παροχές του ξενοδοχείου, καθώς και την περιοχή του Λαγανά. Το απόγευμα/βράδυ θα επισκεφθούμε τον Ι.Ν. Παντοκράτορος στο Γαϊτάνι και θα προσκυνήσουμε το λείψανο του Αγίου Ιωσήφ Σαμάκου. Έπειτα, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη Μπόχαλη, το πιο ψηλό σημείο της πόλεως Ζακύνθου, με την ξακουστή θέα.

Σάββατο 8 Ιουνίου
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, θα ξεκινήσουμε τις επισκέψεις της ημέρας, οι οποίες θα περιλαμβάνουν την Εκκλησία της Αγίας Μαύρας στο Μαχαιράδο, την Μονή Ελευθερώτριας, τη Μονή Αγίου Γεωργίου Κρημνών και θα δούμε από ψηλά τον κόλπο όπου βρίσκεται το παγκοσμίως γνωστό «ναυάγιο». (Το πρόγραμμα θα προσαρμοστεί αναλόγως αν υπάρξουν καθυστερήσεις σε κάποιο προσκύνημα)
Μετά το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για φαγητό και ξεκούραση και το βράδυ θα επισκεφθούμε την πόλη της Ζακύνθου.

Κυριακή 9 Ιουνίου
Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στην Ι. Μονή του Αγίου Διονυσίου και ξενάγηση. Έπειτα, ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Ζακύνθου. Αναχώρηση από τη Ζάκυνθο με το πλοίο των 3 μ.μ. και επιστροφή στο Ίλιον το βράδυ της Κυριακής.

 

Σημείωση: Εάν λάβατε ενημερωτικό SMS και δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο ag.varvara@imiliou.gr