Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Πρωτάθλημα» και στη λήξη στην ενορία Γέννησης Χριστού

Έφτασε η λήξη άλλης μίας κατηχητικής χρονιάς. Αυτή τη φορά έκλεισε λίγο διαφορετικά στον Ι.Ν. Γεννήσεως Χριστού Καματερού.

Με αφορμή την επιτυχή παρουσία των ομάδων και των τριών βαθμίδων (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) στο Διενοριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Μητροπόλεως μας, και μετά την παρουσία της ενορίας μας στη γιορτή της Μητροπόλεως, ήρθε η ώρα της επιβράβευσης.

Τα βραβεία; Οι απονομές επάθλων και μεταλλίων στα παιδιά αλλά και ένα barbeque party! Εμπνευστής και… χορηγός ήταν ο π. Δημήτριος Βιλαέτης, υπεύθυνος νεότητας της ενορίας, που εδώ και χρόνια μας στηρίζει και ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες του κατηχητικού έργου καθώς και το ταμείο του Φιλοπτώχου που πάντα είναι δίπλα μας.

Τα παιδιά έδωσαν βροντερό παρών: έστησαν τις ψησταριές, άναψαν τα κάρβουνα και έψησαν τα σουβλάκια και τις πίτες… Έστρωσαν τα τραπέζια και όλοι μαζί, ιερείς, γονείς, κατηχητές και παιδιά φροντίσαμε σε ιδιαίτερα ευχάριστο και εορταστικό κλίμα να γίνουν ανάρπαστα…

Την εκδήλωση αυτή τίμησαν με την παρουσία τους ο π. Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος, Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεως, ο οποίος έκανε και τις απονομές των επάθλων, ο π. Δημήτριος Βιλαέτης καθώς και ο π. Ιωάννης Ράπτης.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε και τον κύριο Βλαχάκη για την πολύτιμη βοήθεια του στο ψήσιμο!

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ελπίζουμε να καθιερωθεί ως θεσμός…

Εκ των στελεχών νεότητας του Ι.Ν. Γεννήσεως Χριστού Καματερού