Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ


Ημερομηνία δημοσίευσης: 2019-10-18 11:29

Από τις 17 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου, η Κοινωνική Σύμπραξη Δυτικού Τομέα Αθηνών με επικεφαλής τον ΑΣΔΑ θα πραγματοποιήσει την 6η Διανομή Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής των Αποκεντρωμένων Προμηθειών 2018 – 2019 στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Ταμείο ΤΕΒΑ.

Τα είδη θα διατεθούν σε 7.695 ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος ΤΕΒΑ της Κοινωνικής Σύμπραξης του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν ποσότητες με τη μορφή πακέτων που περιλαμβάνουν: ελαιόλαδο, φακές, φασόλια, ρύζι, αλεύρι, τυρί φέτα, τυρί γραβιέρα, ζυμαρικά, ζάχαρη, μήλα, πορτοκάλια, καρότα, πατάτες, τομάτες, λάχανο, κοτόπουλο, βόειο κρέας, γάλα εβαπορέ, τομάτες ψιλοκομμένες σε κονσέρβα σε ποσότητες ανάλογες με το μέγεθος των ωφελούμενων οικογενειών.

Θα διατεθούν, επίσης, και ποσότητες των παρακάτω ειδών βασικής υλικής συνδρομής: πράσινο σαπούνι, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, υγρό απορρυπαντικό πιάτων, μωρομάντηλα, σαμπουάν, βρεφικές πάνες.

Στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου η διανομή θα γίνει την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, από 12:00 ως 13:00, στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου, οδός Παπάγου και Αγ. Γεωργίου 5, Καματερό. Για την παραλαβή των τροφίμων είναι απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του Δελτίου Ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938342863.