Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίας Αικατερίνης Ιλίου

Ολοκλήρωση εργασιών 1ου εκπαιδευτικού σεμιναρίου διακονίας ασθενών

Με την προβλεπόμενη επιτυχία και τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για τον κορωνοϊό ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Σεμιναρίου Εθελοντικής Διακονίας Ογκολογικών Ασθενών, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, στον Ι.Ν. Αγ. Αικατερίνης Ιλίου.

Μάλιστα, οι εργασίες συνέπεσαν με την εορτή του Αγίου, Ενδόξου, Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού.

Η εκδήλωση άρχισε με την τέλεση του Αγιασμού. Ακολούθησε η ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΚΚΑΚΗ, Ιατρού Ακτινοθεραπευτού-Ογκολόγου, με θέμα: «Spiritual support (=πνευματική υποστηρικτική αγωγή) σε χρόνια νοσήματα», και η ενημέρωση για το σωματείο «Πορεία Ζωής», από τον Αξιότιμο Αντιπρόεδρο του Σωματείου κ. Στέφανο Τζέλη. Την προεδρεία και τον συντονισμό της συζήτησης είχε ο Αξιότιμος κ. Καρβούνης Νικόλαος, Ιατρός, Ογκολόγος, τ. Περιφερειάρχης Πειραιώς και Νήσων.

Ο Υπεύθυνος του Σεμιναρίου και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Γαβριήλ Ασπρολούπος, έκλεισε την εκδήλωση και πρόσφερε «αντίδωρα» αγάπης προς τους προσκεκλημένους ομιλητές. Βιογραφικό και στοιχεία του ομιλητού ανέγνωσε ο Υπεύθυνος του Σεμιναρίου π. Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, Διευθυντής Γραφείου Νεότητος.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως