Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αλλαγή προϊσταμένου του Εκκλ. Συμβουλίου του Μητροπολιτικού ναού

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 έγινε η αλλαγή του προϊσταμένου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου, ο οποίος είναι ο Μητροπολιτικός ναός της Μητροπόλεώς μας.

Ο νέος προϊστάμενος εγκαταστάθηκε με κάθε επισημότητα από τον ίδιο τον Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα, μετά από τη Θεία Λειτουργία. Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αναστάσιος Μπαστούνης είναι Γραμματέας του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, μέλος του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεως και υπηρετούσε επί 26 χρόνια στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, ενώ παλαιότερα κατήχε διάφορες θέσεις στη διοίκηση της Ι.Μ. Αττικής. Καλείται στα νέα του καθήκοντα μεταξύ άλλων να επαναλάβει το πολυσχιδές έργο που είχε αναπτύξει στα Άνω Λιόσια. Αυτή την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, ο π. Αναστάσιος βρέθηκε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, όπου αποχαιρέτησε το ποίμνιό του.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας ευχαρίστησε τον επί 17 έτη προϊστάμενο Αρχιμ. Επιφάνιο Κάνδρο, ο οποίος επετέλεσε επάξια τα καθήκοντά του όλα αυτά τα χρόνια.

Ταυτόχρονα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό τοποθετήθηκε ως εφημέριος ο Πρωτ. Πέτρος Αργιανίδης, ο οποίος είναι άμισθος κληρικός και είχε υπηρετήσει τη στρατιωτική δικαιοσύνη.