Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίας Αικατερίνης Ιλίου

Ολοκληρώθηκε κι εφέτος το επιτυχημένο σεμινάριο διακονίας ασθενών

Στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Αγ. Αικατερίνης Ιλίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/6/2018 η τελετή λήξης του 3ου επιμορφωτικού σεμιναρίου του Γ’ εκπαιδευτικού κύκλου (2017/18) με θέμα: «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ».

Στην συγκέντρωση έγινε αποτίμηση των επιμορφωτικών σεμιναρίων επί του εκπαιδευτικού υλικού. Επίσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, η οποία είχε σαν γενικό θέμα: «Ανακουφιστική φροντίδα και Νοσηλευτική παρέμβαση».

Στην συζήτηση συμμετείχε ως προσκεκλημένη ομιλήτρια η κα Ειρήνη Αναστασοπούλου, νοσηλεύτρια ΜSc στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Γ.Ο.Ν.Κ. οι «Άγιοι Ανάργυροι», εξιδεικευμένη στον χρόνιο πόνο και την ανακουφιστική αντιμετώπιση του ογκολογικού ασθενούς και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον τομέα της Διαχείρισης της Δημόσιας Υγείας. Η κα Αναστασοπούλου ανέπτυξε το θέμα: «Ψυχοκοινωνική Προσέγγιση του Πόνου. Νοσηλευτικές και Βιοηθικές προεκτάσεις». Μετά την ανάπτυξη των θεμάτων, ακολούθησε συζήτηση με τη συμμετοχή και των παρευρισκομένων.
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης του προγράμματος στους συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.