Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έναρξη φροντιστηρίου-σεμιναρίου υποψηφίων κατηχητών

Ξεκινά το φροντιστήριο-σεμινάριο υποψηφίων κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, για το ιεραποστολικό έτος 2018-2019.

Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7 μ.μ. και θα διεξάγεται κάθε Σάββατο και ώρα 7 μ.μ. ως 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου.

Το σεμινάριο διαρκεί ένα εξάμηνο και ολοκληρώνεται σε 20 συναντήσεις. Το περιεχόμενο των συναντήσεων περιλαμβάνει θεωρία για το περιεχόμενο και τον τρόπο διεξαγωγής της κατήχησης, πρακτικές ασκήσεις, μουσική αγωγή και επίλυση θεολογικών αποριών.

Σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν νέοι και νέες, που φοιτούν στην Γ' Λυκείου, είναι απόφοιτοι Λυκείου, φοιτητές, φοιτήτριες και μεγαλύτεροι. Στοχοθεσία του είναι η πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση του υποψηφίου, για να μπορεί να αναλάβει την κατήχηση των παιδιών μιας ενορίας.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε στον υπεύθυνο του φροντιστηρίου-σεμιναρίου π. Ιωαννίκιο Γιαννόπουλο (το τηλέφωνό του στη διάθεσή σας με την αποστολή ενός μηνύματος στο contact@imiliou.gr).