Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου

Η εορτή της Αγίας Παρασκευής στον Αγ. Στυλιανό Ζεφυρίου

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, κατά το διήμερο 25 και 26 Ιουλίου 2019.

Την παραμονή (25/7) τελέστηκε Πανηγυρικός Μέγας Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, με προεστώτα τον Πρόεδρο του Εκκλ. Συμβουλίου του Ι.Ν. Παναγίας Γρηγορούσας Ζεφυρίου π. Αγγέλου Κανέλλου, και του εφημερίου Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου π. Αποστόλου Αντωνίου.

Ανήμερα (26/7) τελέσθηκε Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία έγινε η περιφορά της εικόνας της Αγίας Παρασκευής, πέριξ του Ιερού Ναού, με λειτουργούς τον π. Άγγελο Κανέλλο και τον π. Απόστολο Αντωνίου.

Και τις δυο μέρες προσήλθε κόσμος για να προσκυνήσει την εικόνα της Αγίας Παρασκευής και να προσευχηθεί. Επίσης το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ζεφυρίου κ. Γιάννης Μαυροειδάκος, εκπροσωπώντας το Δήμο Φυλής, και οι νεοεκλεγέντες Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Ε. Ζεφυρίου κ. Ταξιαρχία Λαθουράκη και κ. Γεώργιος Παπαριστείδης.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους και ευχόμαστε η Αγία Παρασκευή και ο Άγιος Στυλιανός να σας δίνει υγεία, ευτυχία και χαρά, σε εσάς και στις οικογένειες σας.

Με Εκτίμηση

Ο Ιερέας και
το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
του Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Ζεφυρίου