Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών (Λυκότρυπα)

Πληροφορίες για το ναό
 

Διεύθυνση/θέση:

Αγίων Κωνσταντίνου Και Ελένης
13671 Αχαρναί

Εφημέριοι:

Οικονόμος Σταυροφόρος Μιχαήλ Τσιρώνης

Τηλέφωνο:

210 23 16 550

 

Τηλεομοιότυπο (Fax):

210 23 16 550

Φωτογραφίες Ιερού Ναόυ Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών (Λυκότρυπα)
https://photos.app.goo.gl/SyDpuDXFwjVrSikw6

 

Javascript is required to view this map.

Τελευταία Νέα

Πανήγυρις των Αγ. Κων/νου & Ελένης Κ.Αχαρνών

Με ιδιαίτερη μνεία ότι η πανήγυρις των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης είναι η πρώτη πανήγυρις μετά τη δοκιμασία της περιόδου που οι Εκκλησίες ήταν κλειστές ξεκίνησε η ομιλία του Σεβασμιωτάτου στην πανήγυρη του ναού των Αγίων στις Κάτω Αχαρνές.

Πανήγυρις Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών

Η Ιερά Πανήγυρις θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την Ιερά Σύνοδο.

Κοπή πίτας κατηχητικών συνάξεων Αγ. Κων/νου Κάτω Αχαρνών

Σας περιμένουμε την Κυριακή 12/1/2020 και ώρα 10:45 π.μ. εντός του ιερού ναού, για να εορτάσουμε όλοι μαζί την έλευση του νέου έτους με μια όμορφη εκδήλωση που ετοίμασαν τα τμήματα των κατηχητικών συνάξεων της ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών.

Κατηχητικές συνάξεις Αγ. Κων/νου Κάτω Αχαρνών

Με κεντρικό σύνθημα «Επιβιβάσου κι εσύ στο βαγόνι της αγάπης Του...» ξεκινούν οι κατηχητικές συνάξεις της ενορίας Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών.

Λιτανεία Αγ. Κωνσταντίνου Κάτω Αχαρνών

Στον πανηγυρικό Εσπερινό και στη λιτάνευση της ιεράς εικόνος των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019.

Συλλυπητήριο ψήφισμα για την εκδημία του Σωτηρίου Ανυφαντή

Εν Κάτω Αχαρναί – Αττικής σήμερα 14 Μαϊου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. , μετά το άγγελμα του θανάτου του Σωτηρίου Ανυφαντή , πρώην Εκκλησιαστικού Επιτρόπου , συνήλθε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση , με θέμα : ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΝΥΦΑΝΤΗ.

Πανήγυρις Αγ. Κων/νου και Ελένης Κάτω Αχαρνών

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει στην Ιερά Πανήγυρη του Ιερού Ναού, η οποία θα τελεσθεί στις 20 και 21 Μαΐου 2019, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Αγιασμοί σχολείων

Η ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών ανακοινώνει τις ώρες του αγιασμού στα σχολεία της ενορίας.

Ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό

Στις 11-06-2018 στο γήπεδο του Αχαρναϊκού έγινε ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των εθελοντών Θρακομακεδόνων και των παλαιμάχων του Αχαρναϊκού για φιλανθρωπικό σκοπό.

Εσπερινός και λιτανεία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στις Κάτω Αχαρνές

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών.

Πανήγυρις Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει στην Ιερά Πανήγυρή του, η οποία θα τελεσθεί στις 20 και 21 Μαΐου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Πανήγυρις Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών

Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Υποδοχή «Αχράντων παθών» και πανήγυρις Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στις Κάτω Αχαρνές

​Ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών, επί τη μνήμη των Αγίων ενδόξων Ισαποστόλων​, άνοιξε​ με την υποδοχή ιερών κειμηλίων από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας και συγκεκριμένα των Αχράντων Παθών του Κυρίου Ιησού Χριστού​, που ​πραγματοποιήθηκε ​την Πέμπτη 19 Μαϊου​​.

Πανήγυρις Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών, στη θέση «Λυκότρυπα» και ταυτόχρονα φέρνει προς προσκύνηση τα «Άχραντα Πάθη» του Χριστού.

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Αγ. Κων/νο και Ελένη Κάτω Αχαρνών

Χριστουγεννιάτικη συναυλία βυζαντινής μουσικής με τίτλο «Ξένον και παράδοξον θαύμα» θα δοθεί υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Δημητρίου Καλομοίρη στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:30.

Η πανήγυρις του Ι.Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης Κάτω Αχαρνών

Δείτε φωτογραφίες από την πανήγυρη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον ομώνυμο Ναό των Κάτω Αχαρνών.

Ομιλία του κ. Ασημακόπουλου στις Κάτω Αχαρνές

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών, οι ενορίτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία επίκαιρη ομιλία.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Αγ. Κωνσταντίνο Κάτω Αχαρνών

Η χορωδία του ναού, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2014.