Αγίου Τρύφωνα Καματερού

Πληροφορίες για το ναό
 

Διεύθυνση/θέση:

Ζαγορίου 74
13451 Καματερό

 

Εφημέριος:

Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Θεοδωρόπουλος (προϊστάμενος, πρόεδρος φιλοπτώχου)

 

Τηλέφωνο:

210 23 11 610

 

Τηλεομοιότυπο (Fax):

210 23 10 125

Φωτογραφίες Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνα Καματερού
https://photos.app.goo.gl/3cfzN8JpfxAD51xJ6

 

Javascript is required to view this map.

Τελευταία Νέα

Επιτυχημένη και η 75η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα

Παρά τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες, ολοκληρώθηκε η 75η εθελοντική αιμοδοσία στην ενορία του Αγ. Τρύφωνα Καματερού, σε συνεργασία με το Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Γενικό Νοσοκομείο.

75η εθελοντική αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

O Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021, από τις 5 μ.μ έως τις 8 μ.μ., την 75η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό κέντρο της ενορίας (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

Η πανήγυρις του Αγίου Τρύφωνα

Στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Καματερού τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία, επί τη μνήμη του Αγίου.

1η εθελοντική αιμοδοσία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού

Η ενορία του Αγίου Τρύφωνα Καματερού, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού, διοργάνωσε εξόρμηση εθελοντικής αιμοδοσίας την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 στο χώρο του σχολείου, με αρκετά μεγάλη επιτυχία, συνεχίζοντας την προσπάθεια για βοήθεια συνανθρώπων μας.

Πανήγυρις Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνος Καματερού

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμπροσευχή σας τις λατρευτικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν επ' ευκαιρία της εορτής του Αγίου Τρύφωνος, την 31η Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου 2021.

2η εθελοντική αιμοδοσία σε Σχολείο από τον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Ο Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνα Καματερού σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού, διοργάνωσε εξόρμηση εθελοντικής αιμοδοσίας, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2020, στο χώρο του σχολείου με αρκετά μεγάλη επιτυχία.

38 αιμοδότες στον Άγιο Τρύφωνα

Παρά τις εξαιρετικά αντίξοες κοινωνικές συνθήκες, 38 αιμοδότες προσήλθαν στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας του Αγίου Τρύφωνος Καματερού, στις 14 Δεκεμβρίου 2020, για να κάνουν την 74η διοργάνωση αιμοδοσίας της ενορίας εξαιρετικά επιτυχημένη.

74η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Η ενορία του Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, από τις 5 μ.μ έως τις 8 μ.μ., την 74η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού, (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η 73η αιμοδοσία

Η αιμοδοσία έγινε στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας του Αγίου Τρύφωνος, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020.

73η εθελοντική αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Η ενορία Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. την 73η εθελοντική αιμοδοσία, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

Μεγάλη επιτυχία στην 72η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συνεργασία της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε» πραγματοποιήθηκε η 72η αιμοδοσία, στην ενορία του Αγίου Τρύφωνος Καματερού, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, ημέρα που η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος του ιατρού.

72η εθελοντική αιμοδοσία στον Άγ. Τρύφωνα Καματερού

O Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., την 72η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό κέντρο της ενορίας, (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

70η εθελοντική αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Δεδομένης της πραγματικά πολύ δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε όλοι, η ανάγκη για αίμα είναι πιο κρίσιμη από ποτέ.

Η πανήγυρις του Αγ. Τρύφωνα

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου τελέστηκε η πανήγυρις του Αγίου Τρύφωνος, προστάτη των γεωργών.

Πανήγυρις Αγίου Τρύφωνος Καματερού

Την 1η Φεβρουαρίου 2020 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Τρύφωνος, στο Καματερό, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

69η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Η ενορία Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. την 69η εθελοντική αιμοδοσία, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

Αγρυπνία Αγ. Αντωνίου στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Ιερά αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Καματερού επί τη εορτή του Αγίου Αντωνίου του μεγάλου.

68η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

O Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, από τις 9 π.μ έως τη 1 μ.μ., την 68η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού, (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

Δραστηριότητες Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνος Καματερού

Με κατηχητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες υποδέχεται το νέο Εκκλησιαστικό έτος η ενορία του Αγίου Τρύφωνα Καματερού.

Αρτοκλασία στο ναΐδριο του Γενεσίου

Ιερά αρτοκλασία ετελέσθη στο ιδιωτικό ναΐδριο Γενεσίου της Θεοτόκου που ανήκει στην οικ. Γεωργίου Γουναρίδη, εντός των ορίων της ενορίας του Αγίου Τρύφωνα, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Εγκώμια στην Θεοτόκο στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Με μεγαλοπρέπεια και ιερά κατάνυξη τελέσθηκαν στον Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνα Καματερού ο εσπερινός, τα εγκώμια στην Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και η λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Επιτυχής και η 67η αιμοδοσία στον Άγιο Τρύφωνα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 67η εξόρμηση εθελοντικής αιμοδοσίας στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Τρύφωνα Καματερού, στις 29/7/2019.

67η αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνος Καματερού

O Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019, από τις 5 μ.μ έως τις 8 μ.μ. την 67η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό κέντρο του ναού (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

Θυρανοίξια στο ναΐδριο της Γαλακτοτροφούσας

Με μεγαλοπρέπεια και ιερά κατάνυξη τελέστηκαν την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. τα θυρανοίξια και ο Εσπερινός στο ιερό ναΰδριο που είναι αφιερωμένο στην Παναγία την Γαλακτοτροφούσα (εορτάζει στις 2 Ιουλίου εκάστου έτους) και βρίσκεται εντός της ενορίας του Αγίου Τρύφωνα Καματερού.

Εορτάστηκε ο Άγιος Μέδικος στο Καματερό

Η δεύτερη πανήγυρις του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος Καματερού τελέστηκε στις 25 και 26 Ιουνίου.

Πανήγυρις Αγ. Μεδίκου του ιατρού στον Αγ. Τρύφωνα

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμπροσευχή σας τις λατρευτικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν επί τη μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Μεδίκου του αναργύρου ιατρού, την 25η και 26η Ιουνίου 2019.

Πανήγυρις Αγ. Πάντων στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Με την παρουσία πολλών προσκυνητών και ιερά κατάνυξη τελέστηκε ο Εσπερινός, η Αρτοκλασία και η λιτάνευση της Εικόνας των Αγίων Πάντων, στο ομώνυμο ναΰδριο που βρίσκεται εντός της ενορίας του Αγίου Τρύφωνα Καματερού, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019.

Πάσχα στον Άγιο Τρύφωνα

Μοναδικές ενοριακές στιγμές παρουσιάζουν οι φωτογραφίες από το Πάσχα στον Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού.

Ακολουθία του Νυμφίου (Κυρ. Βαΐων εσπέρας)

Στον Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας κατά την ακολουθία του Νυμφίου, το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων 2019.

Από την 66η αιμοδοτική «εξόρμηση» στον Άγιο Τρύφωνα

36 νέοι εθελοντές προστέθηκαν στην βοήθεια για τους ασθενείς αδερφούς μας, στην 66η αιμοδοσία του Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνα Καματερού, που έγινε την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της ενορίας.

Μαθητές στην ακολουθία των Χαιρετισμών στον Αγ. Τρύφωνα

Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέστηκαν την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 το πρωί, οι Δ' Χαιρετισμοί της Θεοτόκου για τα σχολεία της ενορίας μας.

66η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

O Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει την Kυριακή 7 Απριλίου 2019, από τις 9 π.μ έως τη 1 μ.μ., την 66η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

Η πανήγυρις του Αγ. Τρύφωνος

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η πανήγυρις του Αγίου Τρύφωνος, προστάτη των αμπελουργών και των γεωργών γενικότερα, στην ενορία του Αγίου στο Καματερού.

Πανήγυρις Αγ. Τρύφωνος Καματερού

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμπροσευχή σας τις λατρευτικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν επ' ευκαιρία της εορτής του Αγίου Τρύφωνος, την 31η Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου 2019.

65η αιμοδοσία στον Άγιο Τρύφωνα Καματερού

O Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει την Kυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, από τις 9 π.μ έως τη 1 μ.μ., την 65η εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

64η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 64η αιμοδοτική μας εξόρμηση, την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018.

64η αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνα Καματερού

O Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνα Καματερού διοργανώνει τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, από τις 5 μ.μ έως τις 8 μ.μ. την 64η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό κέντρο της ενορίας (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

Αγιασμοί σχολείων Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Στα σχολεία της ενορίας βρέθηκε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνα Καματερού, κατά την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς, 2018-2019.

63η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

O Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 9:00 π.μ έως τις 13:00 μ.μ., την 63η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού, (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αγ. Τρύφωνα

Στον Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνα Καματερού, η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου θα εορταστεί σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

62η επιτυχημένη αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα

Με πάρα πολύ μεγάλη προσέλευση εθελοντών πραγματοποιήθηκε η 62η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού, τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018.

62η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

O Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018, από τις 5 μ.μ έως τις 8 μ.μ., την 62η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό κέντρο του  (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

Από την πανήγυρη του Αγίου Μεδίκου στο Καματερό

Με τη συμμετοχή λαού και πολλών ιερέων από τις γύρω περιοχές, πραγματοποιήθηκε η εορτή του Αγίου Μεδίκου του ιατρού, στον Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνος Καματερού.

Πανήγυρις Αγ. Μεδίκου του ιατρού στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμπροσευχή σας τις λατρευτικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν επ' ευκαιρία της μνήμης του αγίου, ενδόξου μάρτυρος Μεδίκου του αναργύρου ιατρού.

Η παράσταση για την Αγ. Φιλοθέη στον Άγιο Τρύφωνα Καματερού

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 8 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού, πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Η Κυρά των Αθηνών».

Θεατρική παράσταση «η κυρά των Αθηνών»

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 7 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού, θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση

Πανήγυρις Αγ. Πάντων στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Με μεγαλοπρέπεια και ιερή κατάνυξη τελέστηκε την Κυριακή 3/6/2018 και ώρα 8 μ.μ. μεθέορτος εσπερινός, αρτοκλασία και λιτάνευση της Αγίας εικόνας των Αγίων Πάντων στο ιερό ναΐδριο που είναι αφιερωμένο στην ιερά μνήμη τους και βρίσκεται εντός της ενορίας μας στην οδό Μυκάλης 1.

Έκθεση χειροτεχνίας στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, η σχολή χειροτεχνίας του Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνος Καματερού πραγματοποίησε έκθεση στο χώρο του προαυλίου του ναού.

Εορτή λήξης κατηχητικών συνάξεων Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Μία γεμάτη από εμπειρίες κατηχητική χρονιά ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 για τις συνάξεις του Αγίου Τρύφωνα Καματερού.

Αγρυπνία απόδοσης του Πάσχα στον Άγ. Τρύφωνα Καματερού

Το βράδυ της Τρίτης 15 Μαΐου 2018, από τις 9 μ.μ. ως μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού Ιερά Αγρυπνία για την απόδοση της εορτής του Πάσχα.

Εκπαιδευτικές επισκέψεις στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Με επιστολή και άδεια της διεύθυνσης του 2ου Γυμνασίου Καματερού και σε συνεργασία με την ενορία του Αγίου Τρύφωνα Καματερού, πραγματοποιήθηκαν δύο εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών και καθηγητών κατά το σχολικό έτος 2017-2018: στις 5 Δεκεμβρίου 2017 και 8 Μαΐου 2018.

Εσπερινός της Αγάπης με έθιμα από την Ελλάδα

Το αναστάσιμο μήνυμα κατά τον Εσπερινό της αγάπης μετέφερε η ενορία του Αγίου Τρύφωνος Καματερού, με τη συμμετοχή πολλών πιστών και τις αναμμένες πασχαλινές λαμπάδες.

61η εθελοντική αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

O Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, από τις 5 μ.μ έως τις 8 μ.μ., την 61η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

Εορτασμός της εθνικής επετείου στον Αγ. Τρύφωνα

Επιμνυμόσυνη δέηση υπέρ των υπέρ της πίστεως και της πατρίδος πεσόντων κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821 τελέστηκε την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, στον Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνος Καματερού.

Εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Με ανακατασκευή της στέγης, επισκευές του καμπαναριού και ένα νέο κιόσκι στην αυλή, ανακαινίστηκε ο Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνος Καματερού.

Η πανήγυρις του Αγ. Τρύφωνος Καματερού

Λειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρου τελέστηκε η λαμπρά πανήγυρις του Αγίου Τρύφωνος Καματερού.

Πανήγυρις Αγ. Τρύφωνος Καματερού

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμπροσευχή σας τις λατρευτικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν επ' ευκαιρία της εορτής του Αγίου Τρύφωνος την 31η Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου 2018.

Σερφάροντας με ασφάλεια και σύνεση στο Διαδίκτυο

Ομιλία με θέμα «Σερφάροντας με ασφάλεια και σύνεση στο Διαδίκτυο» πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνα Καματερού.

Με επιτυχία και η 60η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα

Τον τεράστιο αριθμό των 60 επιτυχών διοργανώσεων εθελοντικών αιμοδοσιών συμπλήρωσε η ενορία του Αγίου Τρύφωνος Καματερού.

Αγρυπνία Αγ. Αντωνίου στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Ιερά αγρυπνία από τις 20:30 ως τις 00:30 περίπου θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνος Καματερού, επί τη μνήμη του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου.

Πλήθος λαού στα Θεοφάνεια

Κατακλύστηκε από κόσμο το προαύλιο και ο δρόμος έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Καματερού, όπου τελέστηκε ο Αγιασμός των Θεοφανείων του 2018.

60η αιμοδοσία Αγ. Τρύφωνος Καματερού

O Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, από τις 9 π.μ έως τη 1 μ.μ., την 60η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

Κτηρικό μνημόσυνο στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Τη μνήμη όλων εκείνων των ανθρώπων που οραματίστηκαν και έχτισαν τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Καματερού τίμησαν οι ενορίτες του Αγίου Τρύφωνα.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Αγ. Τρύφωνος Καματερού

Τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους πραγματοποίησαν τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος Καματερού, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017.

59η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

O Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, από τις 9 π.μ έως τη 1:30 μ.μ. την 59η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού. (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία)

Επιμνημόσυνη δέηση ηρώων 28ης Οκτωβρίου

Επιμνημόσυνη δέηση για τους ήρωες που πολέμησαν στα βουνά της Αλβανίας κατά τον πόλεμο του 1940-1941 τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνος Καματερού, κατά τη Θεία Λειτουργία της ημέρας της Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου και εθνικής επετείου.

Ενοριακά νέα Αγ. Τρύφωνα Καματερού

1. Ιερά αρτοκλασία ετελέσθη στο ιδιωτικό ναΐδριο Γενεσίου της Θεοτόκου που ανήκει στην οικ. Γεωργίου Γουναρίδη στην οδό Ελλησπόντου 8-10, εντός των ορίων της ενορίας του Αγίου Τρύφωνα, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017.

58η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

O Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, από 5 μ.μ έως 8 μ.μ., την 58η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού. (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία)

57η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Νέα εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, 5-8μμ, στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Τρύφωνα Καματερού!

Μνήμη του Αγίου Μεδίκου του ιατρού στο Καματερό

Η ενορία του Αγίου Τρύφωνος Καματερού πανηγύρισε τη μνήμη του Αγίου Μεδίκου του Αναργύρου ιατρού.

Πανηγύρισε το παρεκκλήσιο των Αγ. Πάντων στο Καματερό

Με μεγαλοπρέπεια και ιερή κατάνυξη τελέστηκε την Κυριακή 11/6/2017 και ώρα 7 μ.μ.

56η αιμοδοσία στον Άγιο Τρύφωνα Καματερού

O Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, από τις 5 μ.μ έως τις 8 μ.μ., την 56η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).

Πανήγυρις Αγ. Τρύφωνος Καματερού

Το πρόγραμμα των ακολουθιών της πανηγύρεως του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος Καματερού είναι το ακόλουθο:

Ανακοίνωση 55ης αιμοδοσίας στον Αγ. Τρύφωνα

Για 55η φορά προσκαλεί τους φίλους/συνεργάτες αιμοδότες η ενορία του Αγίου Τρύφωνα Καματερού, με σκοπό την εθελοντική συλλογή αίματος που θα χρησιμοποιηθεί για τη βοήθεια όσων έχουν ανάγκη.

Επιτυχημένη και η 54η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Με 42 φιάλες αίμα εμπλουτίστηκε η τράπεζα αίματος του Ιερού Ναού Αγ. Τρύφωνος Καματερού κατά την 54η αιμοδοσία που έγινε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή κατηχητικών Αγ. Τρύφωνα

Με χαρά σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναού του Αγίου Τρύφωνα Καματερού.

Κτητορικό μνημόσυνο στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Το ετήσιο κτητορικό μνημόσυνο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Καματερού, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.

53η αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνα

O Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 9 π.μ έως τις 13μ.μ. την 53η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού.

Έγινε η 52η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα

Με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία ολοκληρώθηκε η 52η αιμοδοσία που διοργάνωσε η ενορία του Αγ. Τρύφωνα, σε συνεργασία με το «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο» Νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Υποδοχή λειψάνου Αγίου Μεδίκου του αναργύρου στον Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Το ιερό λείψανο του Αγίου Μεδίκου του Αναργύρου ιατρού θα υποδεχθεί η ενορία του Αγ. Τρύφωνα Καματερού, το οποίο θα παραμείνει μονίμως στον Ιερό Ναό.

Έγινε η 50η αιμοδοσία στον Άγιο Τρύφωνα Καματερού

Με μεγάλη προσέλευση αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε η 50η εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνα Καματερού, τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, από 17:00 έως 10:00μμ.

50η εθελοντική αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα

Αγαπητέ εθελοντή αιμοδότη,

Φωτογραφίες από την πανήγυρη του Αγ. Τρύφωνα Καματερού

Δείτε στιγμιότυπα από την πανήγυρη του Αγ. Τρύφωνα Καματερού. Στην Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας.

Πανήγυρις Αγ. Τρύφωνος Καματερού

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμπροσευχή σας τις λατρευτικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν επ' ευκαιρία της εορτής του Αγίου Τρύφωνος την 31η Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου 2015.

Από την 48η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα

Συνεπείς στο ραντεβού τους με την προσφορά οι ενορίτες και οι φίλοι του Αγ. Τρύφωνα Καματερού.

48η εθελοντική αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα

Την 48η αιμοδοσία ανακοινώνει η ενορία του Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνα Καματερού, με την παρακάτω ανακοίνωση.

Έγινε η 45η αιμοδοσία στον Αγ. Τρύφωνα

Η πρωτοπόρος στη δημιουργία ενοριακής τράπεζας αίματος ενορία του Αγίου Τρύφωνα Καματερού, έφτασε αισίως στην 45η αιμοδοσία.

Τελέστηκε η πανήγυρη του Αγ. Τρύφωνα

Με λαμπρότητα τελέστηκε η Ιερά Πανήγυρη του Αγ. Τρύφωνος, στον ναό του στο Καματερό, την Κυριακή 1/2/2015.

Πλήθος λαού στην πανήγυρη του Αγ. Τρύφωνος

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην πανήγυρη του Αγ. Τρύφωνος, ο οποίος συγκέντρωσε στο ναό του πολλούς πιστούς από το Καματερό αλλά και τις γύρω περιοχές.

38η αιμοδοσία στον Άγιο Τρύφωνα Καματερού

Εκατοντάδες ανθρώπους έχουν βοηθήσει οι 38 οργανωμένες αιμοδοσίες του Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού.

Δοξολογία για την εθνική επέτειο στο Καματερό

Με λαμπρότητα και τις αρμόζουσες τιμές τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Καματερού η Δοξολογία και η επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων στα πεδία των μαχών το 1940.

36 μονάδες ζωής!

Άλλες 36 μονάδες αίματος συγκέντρωσε ο Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού, στην τελευταία αιμοδοσία που έκανε στις 6/2/2013.

Πανήγυρις Αγίου Τρύφωνος

Ο καλός καιρός και η καλή διάθεση όλων των πιστών που συμμετείχαν στις λατρευτικές εκδηλώσεις για τη γιορτή του Αγίου Τρύφωνα δημιούργησαν μία λαμπρή πανήγυρη!