Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οι πρεσβυτέρες ανταμώνουν και γιορτάζουν!

Αυτή την Κυριακή το μεσημέρι οι πρεσβύτεροι ήταν στο σπίτι με τα παιδιά και στο ναό βρίσκονταν οι πρεσβυτέρες!

Ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας προσκάλεσε όλες τις πρεσβυτέρες της Μητροπόλεως, με σκοπό να τις ευχαριστήσει για το έργο που επιτελούν στην κατ’ οίκον εκκλησία των ιερέων, στην ενορία τους και στην Εκκλησία του Χριστού γενικότερα.

Τη διοργάνωση και το συντονισμό ανέλαβαν η πρεσβυτέρα κ. Μάρυ Τούρλα-Κουτούζου και η πρεσβυτέρα κ. Ασημίνα Βακάλογλου-Μπαστούνη. Τα μαγειρέματα και τη διασκέδαση ανέλαβαν οι κυρίες της ενοριακής δράσης του Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων και ο υπεύθυνος αυτής, π. Αναστάσιος Μπαστούνης.

Η γιορτή ήταν θαυμάσια και όλες οι πρεσβυτέρες ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη μας και τους εργαζόμενους στον Ιερό Ναό για το όμορφο μεσημέρι που πέρασαν όλοι μαζί.

Μια καταπληκτική «παραμυθού» ξεκίνησε με ένα όμορφο τραγούδι και ταξίδεψε τις πρεσβυτέρες σε κόσμους μακρινούς! Ακολούθησε ζωντανή μουσική και χορός, μαζί με ένα πλούσιο γεύμα. Τις χαρές μας και τα ανταμώματα εμείς οι Έλληνες τα γιορτάζουμε με μουσική και το καλύτερο φαγητό που μπορούμε να έχουμε!

Όλοι οι υπεύθυνοι ομίλησαν για λίγα λεπτά, ενώ τη γιορτή έκλεισε ο Μητροπολίτης Ιλίου με μία πατρική ομιλία και με τα αναμνηστικά δώρα που έδωσε σε μία προς μία, όλες τις πρεσβυτέρες. Μία όμορφη καρφίτσα για τις μεγαλύτερες και ένα εντυπωσιακό φουλάρι για τις νεώτερες.