Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίου Γεωργίου Αχαρνών

Από τους αγώνες ποδοσφαίρου

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στα πλαίσια του τουρνουά ποδοσφαίρου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως η ομάδα ποδοσφαίρου των κατηχητικών συνάξεων κατώτερης βαθμίδας του Αγίου Γεωργίου Αχαρνών πέρασε στην ημιτελική φάση του τουρνουά και πραγματοποιήθηκε  ο όγδοος αγώνας για την ενορία μας, μεταξύ των  ομάδων Γέννησης Χριστού Καματερού και Αγίου Γεωργίου Αχαρνών του κατωτέρου κατηχητικού επιπέδου για την τρίτη θέση,  που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό κέντρο του Δήμου Ιλίου.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ενορίας μας κέρδισε την πρώτη θέση κατάταξης στον όμιλο που αγωνίστηκε και την τρίτη θέση κατάταξης στο τουρνουά ποδοσφαίρου της  Μητροπόλεως.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Αθλητικό κέντρο του Δήμου Ιλίου πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου και κατόπιν μοιράστηκαν από τους υπευθύνους Νεότητας σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά ποδοσφαίρου, αναμνηστικοί έπαινοι και μία κούπα με τα διακριτικά της Μητροπόλεώς μας για να πίνουν το καλοκαίρι το αναψυκτικό τους.

Συγχαρητήρια στα παιδιά όλων των κατηχητικών συνάξεων της Μητροπόλεως, στους γονείς, στους κατηχητές αλλά και στους Ιερείς που συντόνισαν την όλη προσπάθεια.

Εκ του Ιερού Ναού