Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μεταξύ ενηλίκων: Ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Η δράση «Μεταξύ ενηλίκων» του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων διάγει ήδη τον δεύτερο χρόνο της και προγραμματίζει την επόμενη ομιλία:

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 18:00 θα φιλοξενήσουμε στην ενορία μας τον π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, Θεολόγο με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό στο Ινστιτούτο Ανατολικών Σπουδών Ρώμης, διπλωματούχο της Βατικανής Σχολής Παλαιογραφίας, συγγραφέα με πλούσιο έργο. Θαρούμε ωστόσο πως ο κατεξοχήν χώρος προσφοράς για τον π. Θεμιστοκλή είναι η ενορία του, ο Άγιος Ελευθέριος Αχαρνών.

Το θέμα «Ορθόδοξη λατρεία και οικογένεια» τοποθετεί το έργο της ανατροφής των παιδιών σε πνευματική βάση, δηλαδή σε δυνατό βίωμα για παιδιά και γονείς. Η επιστημονική κατάρτιση και η εμπειρική γνώση του π. Θεμιστοκλή εγγυούνται μια ομιλία μεστή νοημάτων και εκκλησιαστικών διατυπώσεων – λίγο, πολύ άγνωστων σε εμάς.
Παράλληλα με το «Μεταξύ ενηλίκων» λειτουργεί στο πνευματικό κέντρο του ναού (υπόγεια αίθουσα) το «παρεάκι των παιδιών». Τα παιδιά θα ασχοληθούν αυτή την Κυριακή με παιχνίδι, χορό, παραμύθι κ.α. γύρω από το θέμα «Αμυγδαλιά».

http://www.isapostoloifylhs.gr/

Από τον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων