Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Μεταξύ ενηλίκων» για 3η χρονιά στα Άνω Λιόσια

Το «Μεταξύ ενηλίκων» ενηλικιώνεται μαζί μας. Για 3η χρονιά φέτος η ενορία Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων φιλοξενεί τις οικογένειές μας στο χώρο του ναού και στο πνευματικό κέντρο.

Η ελπίδα όλων μας είναι ο ζεστός λόγος των ομιλητών και η χάρη του Θεού να ελκύσει γονείς και παιδιά στο πρώτο σπίτι τους, την εκκλησιά. Στην έναρξη, ο π. Φανούριος Μπρίλης, χωρίς επιπλέον συστάσεις, θα μοιραστεί μαζί μας σκέψεις γύρω από το θέμα «Τα παιδικά χρόνια των γονιών ως αποσκευές διαπαιδαγώγησης», την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:00.

Παράλληλα θα υπάρξει συζήτηση με προοπτική τη βελτίωση κατά το δυνατό της δράσης «Μεταξύ Ενηλίκων» ενώ θα γίνει σύντομη ενημέρωση για την επικείμενη εκδρομή έναρξης της δράσης. Η εκδρομή έναρξης της δράσης Μεταξύ Ενηλίκων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 στην Ι.Μ. Χρυσοπηγής, στο Καπανδρίτι. Η εκδρομή απευθύνεται σε νέους, σε γονείς και παιδιά, σε όσους ενήλικες και παιδιά χάρηκαν μαζί μας την περυσινή συντροφιά! Φυσικά οι νέες «αφίξεις» είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Στην Ι.Μ. Χρυσοπηγής υπάρχει κατασκηνωτικός χώρος (γήπεδα κ.λπ.) όπου τα παιδιά θα παίξουν με την επίβλεψη των γονιών αλλά και εθελοντών νέων και νεανίδων της ενορίας, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους γονείς όσο θα διαρκέσει η ομιλία του π. Ευφραίμ Παναούση προς τους γονείς, στο αρχονταρίκι της μονής. Οι οικογένειες θα φροντίσουν να έχουν μαζί τους «βρώση και πόση».

Ώρα αναχώρησης 11:00 π.μ.
Ώρα επιστροφής 17:00 μ.μ. περίπου

Το παρεάκι των παιδιών θα ανασυνταχθεί στο Πνευματικό κέντρο του ναού με ζωγραφοκατασκευές από ειδική καλλιτέχνιδα/παιδαγωγό.