Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ομιλία κας Σοφίας Χατζή στο «Μεταξύ ενηλίκων» στα Άνω Λιόσια

Την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 φιλοξενούμε στο «ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ» την κα Σοφία Χατζή, συγγραφέα, μεταφράστρια, παλαιότερα παιδαγωγό στην ορθόδοξη ιεραποστολή του Κολουέζι (Κονγκό) και ραδιοφωνική παραγωγό στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Είναι γνώριμη και καλοδεχούμενη στα σπιτικά μας μέσα από τη ραδιοσυχνότητα 91.2 FM, τα βιβλία της, τις αφηγήσεις μυθιστορημάτων, κειμένων για παιδιά συνεργαζόμενη με γνωστούς εκδοτικούς οίκους. Την ευχαριστούμε για την απλή, ζεστή και ποιοτική παρουσία της στην «ατμόσφαιρα» της πατρίδας μας.

Θα κουβεντιάσει μαζί μας για ένα θέμα που συνήθως δεν κουβεντιάζεται, δε μεταβιβάζεται στην πληρότητά του με λέξεις άρα έχει κάτι από Θεό. Ο τίτλος της ομιλίας είναι «Αληθινά σαγηνευτικοί άνθρωποι» και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ενοριτών.

Είναι η προτελευταία ομιλία για την φετινή περίοδο. Η Σαρακοστή θα ανοίξει μια νέα σελίδα στην Μεταξύ Ενηλίκων σχέση καθώς η εκκλησιά δε θα στερηθεί τα βήματα τα δικά μας και των παιδιών μας.

Παράλληλα με την ομιλία το παρεάκι των παιδιών θα βρεθεί στο πνευματικό κέντρο με σηκωμένα μανίκια και όρεξη πολλή για προσαρακοστιανά μαγειρέματα.

Εκ του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων