Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χριστός Ανέστη!

Πρόγραμμα ακολουθιών Ιουλίου 2024 ενορίας Αγ. Βαρβάρας Ιλίου

Καλώς ήρθατε

στην επίσημη ιστοσελίδα της Αγ. Βαρβάρας Ιλίου

Οι δραστηριότητες μας

Ημερολόγιο Αγίας Βαρβάρας Ιλίου

Προβολή

Λατρευτικές, κατηχητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες ενορίας Αγίας Βαρβάρας Ιλίου

Προβολή

Πληροφορίες για την ενορία της Αγίας Βαρβάρας Ιλίου

Προβολή

Νέα για την ενορία

Νυχτερινή Θ. Λειτουργία Παναγίας Οδηγήτριας στην Αγία Βαρβάρα Ιλίου

Νυχτερινή Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, από 22:00 έως 00:30, επί τη συνάξει της Παναγίας Οδηγήτριας και τη μνήμη του Αγίου Νικολάου Καβάσιλα.

Ιερά Παράκληση υπέρ των μαθητών στην Αγία Βαρβάρα Ιλίου

Μαζί με όλες τις ευχές μας, προτείνουμε στους μαθητές και τους φοιτητές που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις τους να συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία ή την Ιερά Παράκληση που θα τελεστεί ειδικά για εκείνους.

Αγρυπνία Αγίου Ευμενίου του νέου (Σαριδάκη) στην Αγία Βαρβάρα Ιλίου

Στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου Ευμενίου του νέου (Σαριδάκη) από 20:00 έως 01:00 περίπου. Τηλέφωνο: 2102610455

Ομιλία π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου στην Αγία Βαρβάρα Ιλίου

Με πολλή χαρά υποδεχόμαστε στην ενορία μας τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (π. Λίβυος)! Ο π. Χαράλαμπος θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο «Η Ανάσταση του Χριστού και η νεκρή καθημερινότητά μας», την Κυριακή του Θωμά, 12 Μαΐου, στις 20:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου.

Μεγάλη Παρασκευή στην Αγία Βαρβάρα και συνάντηση Επιταφίων

Ο Όρθρος του Μεγάλου Σαββάτου, ή αλλιώς η ακολουθία του Επιταφίου, τελέστηκε με ιεροπρέπεια και κάθε επισημότητα στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρου, παρουσία της Δημάρχου Ιλίου κ. Ανδριάνας Αλεβίζου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημητρίου Κουκουβίνου, αντιδημάρχων και στελεχών των τοπικών αρχών, μαζί πολλές χιλιάδες πιστών του Ιλίου.
Κατασκευή ιστοσελίδων nextpointer.gr