Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εκδρομή Αγίας Βαρβάρας Ιλίου στην Προυσιώτισσα

Η ενορία της Αγ. Βαρβάρας Ιλίου θα πραγματοποιήσει ΔΙΗΜΕΡΗ εκδρομή στο Καρπενήσι, στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

Ημέρα 1η: Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Αναχώρηση από τον Ναό στις 7:00 το πρωί. Περνώντας από Λαμία, Τυμφρηστό, Καρπενήσι, θα καταλήξουμε για προσκύνημα στην Ι. Μονή ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ. Ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο Καρπενήσι. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η: Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Το πρωί θα τελέσουμε τη Θεία Λειτουργία σε ναό του Καρπενησίου. Αναχώρηση για εκδρομή σε τοπία εξαίρετου φυσικού κάλλους: Στα ελατοσκέπαστα Μικρό και Μεγάλο Χωριό στο Κεφαλόβρυσο, το μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη. Στάση για φαγητό. Επιστροφή και άφιξη το βράδυ στον Ναό.

 

Το κόστος είναι   65€   κατ’ άτομο, σε δίκλινο δωμάτιο (το φαγητό δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αλλά θα φροντίσουμε τα εστιατόρια να έχουν νηστήσιμα φαγητά).

Στην εκδρομή, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, μπορούν να συμμετέχουν οι κάτοχοι έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή όσοι έχουν διενεργήσει RAPID ή PCR TEST. Όσοι διενεργήσουν Rapid Test θα πρέπει να το κάνουν το απόγευμα της Πέμπτης, ώστε να καλύπτει (48 ώρες) την εκδρομή και την είσοδο σε εστιατόρια κτλ. Οι εκδρομείς πρέπει να φορούν μάσκα κατά τη διάρκεια παραμονής στο λεωφορείο.

Οριστική προθεσμία δηλώσεων: Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

Πληροφορίες στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρα Ιλίου: Τηλ. 2102610455 και ag.varvara@imiliou.gr