Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τα νέα

Πανηγυρικός Εσπερινός στην Αγία Βαρβάρα Ιλίου

Χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανδρούσης κ. Κωνσταντίου και με τη συμμετοχή πλήθους κληρικών και λαού, τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Βαρβάρας στον Ιερό Ναό της Αγίας στο Ίλιον.

Πρώτος εορτασμός Οσίου Γερασίμου Μικραγιαννανίτου στην ενορία των Μυροφόρων

Δείτε το πρόγραμμα της πρώτης πανηγύρεως της μνήμης του Οσίου Γερασίμου του Μικραγιαννανίτου, του Υμνογράφου. Ο Όσιος Γεράσιμος αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για την ενορία των Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου, καθώς συνέθεσε τον παρακλητικό κανόνα των Αγίων, κατόπιν ενεργειών του πρώην εφημερίου της ενορίας π. Ηλία Λαμπρόπουλου. Κατόπιν αποφάσεως του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, αμέσως μετά την αγιοκατάταξη του στις 7 Ιανουαρίου το 2023, αποφασίστηκε να τιμάται πανηγυρικως η θεία μνήμη του στον Ιερό Ναό μας.

Αγρυπνία Αγ. Άννης στην Παναγία Παλατιανή

Ιερά αγρυπνία επί τη εορτή της συλλήψεως της Αγίας Άννης θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, στις 20:30.

Εκδρομή Αγίας Τριάδας Πετρ. στον Άγιο Πορφύριο

Η ενορία της Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως, θα πραγματοποιήσει απογευματινή προσκυνηματική εκδρομή την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, στο Ιερόν Ησυχαστήριον Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χριστού - Οσίου Πορφυρίου και στο Ιερόν Ησυχαστήριον Παναγίας Βρυούλων στο Μήλεσι Αττικής.


102η εθελοντική αιμοδοσία στον Άγιο Τρύφωνα Καματερού

Η ενορία του Αγίου Τρύφωνος Καματερού διοργανώνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. την 102η εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Καματερού, (Τεπελενίου και Αριστείδου γωνία).


Εβδομαδιαία τέλεση Εσπερινής Θείας Λειτουργίας και Ιεράς Παράκλησης

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο Εισοδίων της Θεοτόκου Κηπουπόλεως - Πετρουπόλεως, του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως, επί της οδού Αγησιλάου 54Γ, κάθε Τρίτη και ώρα 17:00 θα τελείται Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο και κάθε Πέμπτη και από 19:00 ως 21:00 θα τελείται βραδινή Θεία Λειτουργία.

Μελέτη Αγίας Γραφής στην Αγία Τριάδα Πετρουπ.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως κάθε Τετάρτη και ώρα 17:00, θα τελείται η Ιερά Παράκλησις στην Παναγία, την επικαλουμένη Εγκυμονούσα και εν συνεχεία θα πραγματοποιείται Μελέτη της Αγίας Γραφής, με θέμα «Ερμηνεία στο Κατά Μάρκον Ευαγγέλιον », από τους Ιερείς της Ενορίας, π. Παΐσιο Παράσχη και π. Κωνσταντίνο Κασσό. 

Πανηγυρική Θ. Λειτουργία κατά τα Εισόδια της Θεοτόκου στην Παλατιανή

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας λειτούργησε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Παλατιανής Ιλίου, με συλλειτουργούς τον Αρχιμ. Γαβριήλ Ασπρολούπο, τον ιεροκήρυκα Αρχιμ. Αγαθάγγελο Κόκλα, άλλους ιερείς και τον διάκονο π. Νικόδημο Μαλαματένιο.