Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δοκιμάστε τη νέα υπηρεσία «Βρείτε την ενορία σας» επιλέγοντας το αντίστοιχο κουμπί.

Τα νέα

Απογευματινός περίπατος κατηχητικών συνάξεων Αφιδνών

Από τον απογευματινό περίπατο της Κυριακής 28 Μαΐου 2023, των κατηχητικών συνάξεων της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Αφιδνών, στην Ιερά Μόνη του Αγίου Μελετίου στον Κιθαιρώνα και στην Ιερά Μόνη των Αγίων Νηπίων Οινόης.

Αγγελτήριο χειροτονίας

Φέρεται εις γνώσιν του χριστεπωνύμου ποιμνίου της καθ' ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, ότι την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 11 Ιουνίου 2023, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίοτυ Ιλίου κ. Αθηναγόρου, με τη συμμετοχή ιερέων και διακόνων στο Ιερό Παρεκκλήσιο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (παρεκκλήσιο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αχαρνών, Λεωφόρος Καραμανλή και Φιλοκτήτου 4, Αχαρνές).
Πρόγραμμα ακολουθιών Ιουνίου 2023 ενορίας Αγ. Κωνσταντίνου Άνω Λιοσίων

Δείτε το πρόγραμμα ακολουθιών στην ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων και το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως για τον μήνα Ιούνιο 2023.

Χειροτονία εις πρεσβύτερον Κωνσταντίνου Μπαϊρακτάροβ

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, εορτή των 318 Αγίων Πατέρων των συγκροτησάντων την Α' Οικουμενική Σύνοδο στη Νίκαια της Βιθυνίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας λειτούργησε στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Παναγίας Σουμελά στις Αχαρνές και χειροτόνησε σε πρεσβύτερο τον διάκονο Κωνσταντίνο Μπαϊρακτάροβ.

Δέηση υπέρ των μαθητών στην Αγία Τριάδα Πετρ.

Δέηση προς τον Σωτήρα Χριστό θα τελεστεί στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως, την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στις 10:00π.μ., μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, υπέρ των μαθητών που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και πάντων των εξεταζομένων.

Ιερά Παράκληση υπέρ των μαθητών στον Άγιο Λουκά Άνω Λιοσίων

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, στις 7 μ.μ., στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως στα Άνω Λιόσια, θα τελέσουμε την Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, υπέρ ενισχύσεως και φωτισμού των νέων, εν όψει των εξετάσεων στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο.

Ιερά Παράκληση υπέρ των μαθητών στην Αγία Βαρβάρα Ιλίου

Ιερά Παράκληση προς τον Σωτήρα Χριστό θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στις 18:30, μετά τον Εσπερινό, υπέρ των μαθητών που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.