Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας. Λυπούμαστε για πιθανές παραλήψεις/σφάλματα.

Τα νέα

Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων

Άλλη μία εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η ενορία των Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022, από 9 π.μ. έως 1 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού. Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2102385901.

Κοπή πίτας κατηχητικών συνάξεων Κοιμήσεως Θεοτόκου Αφιδνών

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, τα παιδιά και οι κατηχητές των κατηχητικών συνάξεων της ενορίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αφιδνών έκοψαν την βασιλόπιτα που ευλόγησε ο εφημέριος του ναού Αρχιμ. Τιμόθεος Αναγνωστάκης και ευχήθηκαν «καλή κι ευλογημένη χρονιά»!

Ο Αυλώνας του Δήμου Ωρωπού τιμά τη μνήμη του Αγ. Αντωνίου

Ημέρα μνήμης του Αγίου Αντωνίου εορτάζει και πανηγυρίζει ο κεντρικός Ιερός Ναός του Αυλώνα και κατά τη Θεία Λειτουργία προεξήρχε και χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, πλαισιούμενος από ιερείς της Μητρόπολης και τον εφημέριο του Ιερού Ναού. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου Αντωνίου τονίζοντας πως αν και ασκητής εκτός του κόσμου τούτου, μπορεί να αποτελέσει το πρότυπο για όλους εμάς που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε εν τω κόσμω.

Πανήγυρις Αγίου Τρύφωνος Καματερού

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και την συμπροσευχή σας τις λατρευτικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν επ' ευκαιρία της εορτής του Αγίου Τρύφωνος, την 31η Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου 2022. Πρόγραμμα Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 18:00 Αρχιερατικός Μέγας Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 07:00 Όρθρος και πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία 17:00 Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στον Άγιο Τρύφωνα Εκ της ενορίας Αγίου Τρύφωνος Καματερού

Αγρυπνία Αγίου Αντωνίου στον Άγιο Τρύφωνα Καματερού

Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Καματερού επί τη μνήμη των Αγίων Αντωνίου του Μεγάλου, Αντωνίου του εν Βεροία και Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, από 21:00 έως 00:30.

Ανακαίνιση του Καθολικού της Ι.Μ. Αγ. Παντελεήμονος

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, στα πλαίσια της ανύστακτης μέριμνας και του πατρικού του ενδιαφέροντος για τα μοναστήρια της Ιεράς Μητροπόλεως, επισκέφθηκε το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς την ανδρώα Ι.Μ. Αγ. Παντελεήμονος Πετρουπόλεως.

Αγρυπνία Αγ. Αθανασίου και Κυρίλλου στην Αγ. Τριάδα Πετρουπόλεως

Ιερά αγρυπνία επί τη μνήμη των εν Αγίοις Πατέρων ημών Αθανασίου του Μεγάλου και Κυρίλλου, Πατριαρχών Αλεξανδρείας, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως, τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 στις 20:00.

Απογευματινή Θεία Λειτουργία Οσίου Ξενοφώντος στην Αγία Βαρβάρα Ιλίου

Θεία Λειτουργία το απόγευμα θα τελεστεί την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου από τις 5 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. περίπου, επί τη εορτή του Οσίου Ξενοφώντος.