Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τα νέα

10η συνεργατική αιμοδοσία 1ου Δημοτικού και Αγίου Τρύφωνα

Στη 10η κοινή εξόρμηση εθελοντικής αιμοδοσίας προβαίνουν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού και η ενορία του Αγίου Τρύφωνα.

Κοπή πίτας στο προπονητικό κέντρο Ολυμπιακού Χωριού

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Ιωάννη Ράπτη, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως, τον εφημέριο του Ι. Ν. Αγ. Κυρίλλου και Μεθόδιου Ολυμπιακού Χωριού π. Σωκράτη Παπαγεωργίου και τον διάκονο του π. Νικόδημο Μαλαματένιο προσήλθε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωρίου και ετελεσε την ακολουθία της κοπής Βασιλοπιττας, κατόπιν προσκλήσεως του Πρόεδρου κ. Πέτρου Γαλανή και των μελών της Επιτροπής Διοίκησης.

Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αγία Βαρβάρα Ιλίου

Φιλανθρωπική εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της ενορίας Αγίας Βαρβάρας Ιλίου, στο υπόγειο του Ιερού Ναού, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, στις 18:30.

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού στην Αγία Βαρβάρα Ιλίου

Εκδήλωση που αφορά τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων, σε συνεργασία με το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «εν-τάξη» Ιλίου θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2024, στις 18:00.

Ενοριακή εκδήλωση στην Αγία Τριάδα Πετρουπόλεως

Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - «τσάι» στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας της Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00, με σκοπό την ενίσχυση των εργασιών συντήρησης του Ιερού Ναού.

Νυχτερινή Θ. Λειτουργία Οσίου Εφραίμ Κατουνακιώτου στην Αγ. Βαρβάρα Ιλίου

Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με Όρθρο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου επί τη μνήμη του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024, από 22:00 έως 00:30 περίπου.

Θεία Λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας λειτούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ιλίον, με συλλειτουργούς τους Αρχιμ. Νικόδημο Αθανάσιου, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτ. Παναγιώτη Γόγολα, Αρχιερατικό Επίτροπο Ιλίου, Πρωτ. Χαράλαμπο Σταχτέα, Πρωτ. Γεώργιο Πετρόπουλο, Πρωτ. Αναστάσιο Μπαστούνη, και τον διάκονό του π. Νικόδημο Μαλαματένιο.

Θεατρική παράσταση «Γαμήλια τελετή» στον Άγιο Γεώργιο Καματερού

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το έργο με τίτλο «Γαμήλια τελετή» που θα παρουσιαστεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καματερού, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:30.

Εκδρομή Αγίας Βαρβάρας Ιλίου στην Ι.Μ. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Θηβών

Απογευματινή εκδρομή στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στα Βάγια Θηβών θα πραγματοποιήσει η ενορία της Αγίας Βαρβάρας Ιλίου, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, με αναχώρηση στις 15:00 από τον ναό.

Βραδινή Θ. Λειτουργία στη Ζωοδόχο Πηγή Ιλίου

Την Τετάρτη 21.02.2024, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Ιλίου βραδινή Θεία Λειτουργία επί τη ευρέσει των λειψάνων των εν τοις Ευγενίου αγίων μαρτύρων, του Αγίου Αθανασίου του ομολογητού και του Οσίου Βαραδάτου.