Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δοκιμάστε τη νέα υπηρεσία «Βρείτε την ενορία σας» επιλέγοντας το αντίστοιχο κουμπί.

Τα νέα

Πρόγραμμα εορτασμού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Φυλή

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φυλής σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκκλησιαστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πληροφορίες για την ενορία της Αγίας Βαρβάρας Ιλίου

Ο Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Ιλίου βρίσκεται στην οδό Αγίας Βαρβάρας 54 στο Ίλιον, πλησίον της οδού Θηβών. Είναι περικαλλής και ευμεγέθης ναός με πλούσια λειτουργική ζωή.Παρακλήσεις στην Υπεραγία Θεοτόκο

Από την 1η ως και τη 12η Αυγούστου τελούνται καθημερινώς οι Παρακλήσεις στην Υπεραγία Θεοτόκο, εκτός των Σαββάτων (κατά τα οποία που τελείται μόνο Εσπερινός της Κυριακής) και της παραμονής της δεσποτικής εορτής της Μεταμορφώσεως.


Μονή Αγίου Παντελεήμονος: Πάνδημη τιμή του Αγίου

Τον άγιο και ιαματικό Παντελεήμονα, τίμησαν την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 εκατοντάδες ευλαβείς προσκυνητές της Ιεράς Μονής του Αγίου στην Πετρούπολη.

Η εορτή του Αγ. Παντελεήμονος στο Κρυονέρι

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου ιερούργησε την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, πλαισιωμένος από πολλούς ιερείς και διακόνους.

Πρόγραμμα πανηγύρεως Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ζωφριάς

Μεγάλη τιμή και χαρά θα μας προξενήσει η παρουσία σας στις θρησκευτικές εκδηλώσεις του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ζωφριάς, κατά το ακόλουθο εορταστικό πρόγραμμα.

Εορτή Ι. Προσκυνηματικού Ναού Αγίας Παρασκευής Ανάκασας

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίας Παρασκευής Ανάκασας, του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού Αττικής, ιερούργησε την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας πλαισιώμενος από ιερείς και διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως.