Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σκέψεις του μητροπολίτη

Παρέμβαση του Μητροπολίτη Ιλίου για τα φλέγοντα ζητήματα της ενδοοικογενειακής βίας και των δολοφονιών γυναικών

Παρέμβαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, για τα φλέγοντα ζητήματα της ενδοοικογενειακής βίας και των δολοφονιών γυναικών, με αφορμή το κήρυγμα της εορτής των Αγίων Μυροφόρων, στον ομώνυμο Ιερό Ναό της περιοχής Ανακάσης του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.  

Αναστάσιμο μήνυμα Μητροπολίτη Ιλίου | Πάσχα 2024

Προς όλο τον φιλόχριστο λαό του Θεού, στις ενορίες, στα παρεκκλήσια και στις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως απευθύνθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας με την Πασχάλια Ποιμαντορική Εγκύκλιο που ακολουθεί.

Μήνυμα Χριστουγέννων 2023

Το Μήνυμα των Χριστουγέννων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου, το οποίο απευθύνει με πατρική αγάπη σε όλο τον κλήρο και τον λαό της Ιεράς Μητροπόλεως.
Μήνυμα Χριστουγέννων 2022

Μήνυμα προς όλο το ευσεβές πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας, με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων, το οποίο θα αναγνωστεί απ' άμβωνος σε όλες τις ενορίες της Μητροπόλεως στις 25 Δεκεμβρίου.

Μήνυμα Μητροπολίτου Ιλίου προς τους Μαθητές σχ. έτους 2022-2023

Μήνυμα προς τους Μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, με αφορμή το νέο σχολικό έτος 2022-2023.

Μήνυμα Μητροπολίτου Ιλίου προς τους Εκπαιδευτικούς σχ. έτους 2022-2023

Μήνυμα προς τους Εκπαιδευτικούς των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, με αφορμή το νέο σχολικό έτος 2022-2023.

Πάσχα 2022

Ποιμαντορική εγκύκλιο για το Πάσχα του 2022 εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας προς τον κλήρο και τον λαό της Μητροπόλεως.

Μήνυμα Χριστουγέννων 2021

Μήνυμα απέστειλε σε όλους τους ορθοδόξους της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας, με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων.