Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου θα παραμείνουν κλειστά από 7/8-3/9.

Σκέψεις του μητροπολίτη
Μήνυμα Χριστουγέννων 2022

Μήνυμα προς όλο το ευσεβές πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας, με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων, το οποίο θα αναγνωστεί απ' άμβωνος σε όλες τις ενορίες της Μητροπόλεως στις 25 Δεκεμβρίου.

Μήνυμα Μητροπολίτου Ιλίου προς τους Μαθητές σχ. έτους 2022-2023

Μήνυμα προς τους Μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, με αφορμή το νέο σχολικό έτος 2022-2023.

Μήνυμα Μητροπολίτου Ιλίου προς τους Εκπαιδευτικούς σχ. έτους 2022-2023

Μήνυμα προς τους Εκπαιδευτικούς των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, με αφορμή το νέο σχολικό έτος 2022-2023.

Πάσχα 2022

Ποιμαντορική εγκύκλιο για το Πάσχα του 2022 εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας προς τον κλήρο και τον λαό της Μητροπόλεως.

Μήνυμα Χριστουγέννων 2021

Μήνυμα απέστειλε σε όλους τους ορθοδόξους της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας, με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων.


Μήνυμα προς τους μαθητές (2021-2022)

Μήνυμα προς τους μαθητές (2021-2022)

Στην σπουδαιότητα της εκπαίδευσης και στην απάντηση στους φόβους της μοναξιάς και της αρρώστιας αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας στο μήνυμά του προς τους μαθητές των σχολείων, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022.


Τα λείψανα των Αγίων υπογραμμίζουν την Ανάσταση

Τα λείψανα των Αγίων υπογραμμίζουν την Ανάσταση

Η μετά από αιώνες φανέρωση των λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, θυμίζει τα γυμνά οστά της προφητείας του Ιεζεκιήλ, που ακούγεται αμέσως μετά την επιστροφή του Επιταφίου στους ναούς.