Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρόσκληση ενορίας Αγίας Τριάδος για βοήθεια στο φιλανθρωπικό έργο

Οι εφημέριοι του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως απευθύνουν την ακόλουθη επιστολή προς τους ενορίτες αλλά κάθε ενδιαφερόμενο, με σκοπό να ενισχυθεί το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας κατά την περίοδο του Πάσχα.


Αγαπητοί Ενορίτες και εν Χριστώ αδελφοί,

Μέσα στο ζοφερό κλίμα της υγειονομικoοικονομικής κρίσεως, ελπιδοφόρα αρχίζει να προβάλει Η Μεγάλη Εορτή του Πάσχα & της Αναστάσεως Του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

Η Εκκλησία και η Ενορίας μας, ιδιαίτερα όλο αυτό το διάστημα στέκεται δίπλα στους εμπερίστατους και δοκιμαζομένους συνανθρώπους μας και τώρα εν όψει του Πάσχα απευθύνει έκκληση σ’ όλους να συνδράμουν στο Φιλανθρωπικό Έργο με τα απαραίτητα είδη, ώστε να εξασφαλίσουμε στους αδελφούς μας ένα πιάτο γιορτινό και αξιοπρεπούς φαγητού.

Ας ανοίξουμε, την πόρτα της καρδιάς μας σε αυτούς που προσμένουν την έμπρακτη αγάπη και βοήθειά μας.

Κατά Τον Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο, Προφήτη της Φιλανθρωπίας, η Ελεημοσύνη είναι σπουδαιότερο πράγμα από το να ανασταίνει κανείς νεκρούς. Γιατί είναι πολύ πιο σπουδαίο να δώσεις τροφή στον πεινασμένο Χριστό από το να αναστήσεις νεκρούς στο όνομα του Χριστού.

Τρόφιμα και Είδη θα συγκεντρώνονται στον Ιερό Ναό μας Αγία Τριάδα Πετρουπόλεως, καθημερινά 8:30 - 13:00 & 17:00 - 19:00.

Αναγκαία Είδη :

Τρόφιμα: ζυμαρικά, γάλα, κρέας (κοτόπουλο, κιμάς, χοιρινό), λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, κονσέρβες, αλάτι, ξύδι, λεμόνι, τοματοπολτοί, όσπρια, γλυκά, τσουρέκια, κόκκινα αυγά, σοκολατένια αυγά.

Είδη υγιεινής και καθαριότητας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, χαρτί υγείας, χαρτί τουαλέτας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά διάφορα (χλωρίνη κ.α.), αντισηπτικά, μάσκες, γάντια μιας χρήσεως.

Όλες οι προσφορές θα μαζευτούν στην Εστία Αγάπης της Ενορίας μας και θα δημιουργηθούν Δέματα Αγάπης, που θα δοθούν στις οικογένειες των εμπερίστατων αδελφών μας την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!